skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> Majki 16.03.15 23:13:06: Ej boha...

-> haso: letos zrovna škodovka měla velmi atraktivní stánek, takže za mě spokojenost 

-> Kilián: aj ja som bol, v sobotu
sice ne dnes, ale minulý týden jsem byl půlku týdne a víkend v Ženevě a samozřejmě jsem nevynechal autosalon

-> Milan 136: proč bych to se šrouby nenastavil?
aha už to chápu, ono se to otáčí
...btw dural, na tož silon nejsou moc pevnostní v případě nehody:)
aha už to chápu, ono se to otáčí
...btw dural, na tož silon nejsou moc pevnostní v případě nehody:)
-> OTA-MTX: koukám, že je tam podobný futro jako ve fabii. když dáš šrouby a stáhneš to, tak už to výškově nenastavíš.
Na dvou fábiích jsem dal čepy do hajzlu, nechal vytočit teď už nevím jestli z duralu nebo silonu nový a sešrouboval
Na dvou fábiích jsem dal čepy do hajzlu, nechal vytočit teď už nevím jestli z duralu nebo silonu nový a sešrouboval
-> OTA-MTX: Pokud nseženeš nový čepy, nebo to nechceš vařit, tak nejjednodužší řešení
zjsitil jsme že řidiřova sedačka v audi je vyčochtana na čepech, který spojuji sedak s pojezdama, envi někdo co s tim? odvrtat a dat sroub s matkou?
-> Majki: 

-> Hurdis: Jo jo, pan prejtakypravičák Chalupa... chtělo by se říct "ještě že je pryč", ale vlak stejně jede dál a jestli má nebo nemá a jakýho má fýru je celkem jedno....
-> dragon_cb_cz: Vím, a Tomáš Chalupů je převedl do programu NZÚ.
-> Bukaj: Nemělo - převod v depozitu, 5 let zpátky skartovaný v Kolíně
A že si nechám vyrobit repliku jsem jí neukecal
-> Hurdis 16.03.15 21:36:30: Kupodivu to až tak zanedbatelný není - už je to dva roky, co byly na výpalném vybrané řádově stovky milionů korun...

-> Hurdis 16.03.15 21:36:30: Kupodivu to až tak zanedbatelný není - už je to dva roky, co byly na výpalném vybrané řádově stovky milionů korun...
-> Bukaj: Jj.,vím. "8001 - Nečekaná kari hněd s indickou plackou"
-> Hurdis: Tak jenom RAL, no...
A ten odstín je něco mezi škodováckým ořechem, tabákem a saharou
www.google.cz/search?q=80 01&...
A ten odstín je něco mezi škodováckým ořechem, tabákem a saharou

www.google.cz/search?q=80 01&...
-> Bukaj: Tohle číslo v repertoáru autolaků dle mého názoru nenajdeš.
-> dragon_cb_cz 16.03.15 16:25:26: To auto nemělo značky? Jinak 8001, to je nějakej škodováckej odstín, ne?

-> Stepan FUN: Alespoň trocha smíchu na téma, které je v českém podání spíše dlouhodobě k pláči.
Nicméně Vítkův příspěvek je pro mne nová znalost, a i když mi to hned docvaklo, tak jsem neměl tušení.
A možnost zhodnotit si vůz v předrenovačním stavu o 10k výletem na lafetě není nezajímavá.
Nicméně Vítkův příspěvek je pro mne nová znalost, a i když mi to hned docvaklo, tak jsem neměl tušení.
A možnost zhodnotit si vůz v předrenovačním stavu o 10k výletem na lafetě není nezajímavá.
-> Hurdis: Woe. :-D:-D:-D Málem jsem se udusil smíchy. :-D
-> Stepan FUN: No právě. Ideální doba hromadně dohlašovat polopřevody :-))
-> Pro nezaujaté, nejedná se o provokaci, i když si všichni dohlásíte Vaše uloženky, tak nás to se Štěpánem nevytrhne :-DDD
-> Pro nezaujaté, nejedná se o provokaci, i když si všichni dohlásíte Vaše uloženky, tak nás to se Štěpánem nevytrhne :-DDD
-> Hurdis: No právě... A co je to 10 tis. v těhlech částkách? To utratíš jako drobný náklady během vteřiny a nikdo se nad tím nepozastaví a nebude po nich ani pátrat.
-> Stepan FUN: Teď každá kačka nad 11 mld dobrá :-)
-> Zazaa: Jo takhle. :-D Nějak ty auta z "přechodnýho období" nemám, tak proto si to nepamatuju přesně. ;-)
-> Hurdis: Tak z části máš asi pravdu... Ale zase na druhou stranu - kolik z tý kapky v moři z ekovýpalnýho přidanýho do SFŽP nás (u)živí? :-D
-> Hurdis: Tak z části máš asi pravdu... Ale zase na druhou stranu - kolik z tý kapky v moři z ekovýpalnýho přidanýho do SFŽP nás (u)živí? :-D
-> Stepan FUN: Na kotle a fasády si nepotrpím, ale na zajímavějších akcích nás to z části živí ne?

-> Stepan FUN: stop stav byl kdyz se to menilo z 25 na 30 let tak na ty co byly po zmene moc mlady :)
-> Hurdis: Normálně 30 let, tzn 85... Jinak tohle auto je ale rok 78 
-> Hurdis: -> Stepan FUN: Uhádli, hanba mi to není ani náhodou, naopak z toho mám docela radost

-> Hurdis: -> Stepan FUN: Uhádli, hanba mi to není ani náhodou, naopak z toho mám docela radost

-> Hurdis: Myslím momentálně 83... Ale už jsem se o to delší dobu nezajímal. Vím že byl udělanej stop stav...
Ještě aby mu byla hanba, že někomu doplatí kotel, či fasádu... :-D
Ještě aby mu byla hanba, že někomu doplatí kotel, či fasádu... :-D
-> dragon_cb_cz: Není Ti hanba takto odčerpávat finanční prostředky SFŽP, které by šlo jinak zužitkovat :-))
Odpovím si sám - není :-)))
Jestli mířím správně, jaká je hranice r.v.? 1985(4)?
Odpovím si sám - není :-)))
Jestli mířím správně, jaká je hranice r.v.? 1985(4)?
-> Syny: Zadna finta, si to precti ;)
-> dragon_cb_cz: Tyvoe zase nejaka nova ochcavaci finta? :)
-> Luky: 

-> dragon_cb_cz: teď jsi mi dal... Jak jsem se prohraboval nečtenýma, myslel jsem, že jsem v tématu Octavia I. A nešlo mě asi dvě minuty do hlavy, jak je možný takový nový škopek osvobodit od EKO na základě historické působnosti 

Když se chce, všechno jde
Tímto ještě jednou díky za pomoc Myschaakovi a Burákovi, máte to u mě pánové!

-> Jozka 15.03.15 23:17:44: no jasně, skla, dynamo atd.. to vyřešíme nějak operativně. O vík. bych se měl vyskytoval někde poblíž Hoštic, takže popř. po tel. ohlášce mohu i dovézt.. Jestli je ten filtrbox fakt pěknej, tak ho ničit nebudem, klempíř se dušoval, že doma nějakej má, takže bych to zatím nechal a uvidíme
-> Klubko_: Rád se svezu na obojím, každá má svoje kouzlo.. Tu Husku dnes čeká rozborka, postupná GO a příprava na sezonu.

-> Klubko_: Rád se svezu na obojím, každá má svoje kouzlo.. Tu Husku dnes čeká rozborka, postupná GO a příprava na sezonu.
-> zralous 15.03.15 21:49:26: hmm, calif, ale to vzadu, to je moje krevní skupina 

-> dragon_cb_cz: díky
-> Bukaj: Auto a stodola maj času dost, já fakt ne... ale kdyby byla "doma", tak bych tam chodil, ale těch 50km je přeci jen trochu z ruky
-> zralous 15.03.15 21:49:26: Paráda!

-> zralous 15.03.15 21:49:26: Paráda!
-> dragon_cb_cz 15.03.15 20:56:46: Takovou stodolu bych chtěl mít - tam bych chodil hned po práci a užíval si, že mám času dost...

-> zralous: Jo, nejspíš bych zajel - stejně musíme dotáhnout tu a tam cosi.. třeba ten filtrbox..
Já dnes udělal mimo jiné to, že jsem sundal ten pod stropem vyčnívající - a je fakt echt 110L (čili s trubičkou navíc) a velmi zachovalej, tak ještě uvidím, ale něco bych ti přivezl, jestli mezitím někde už nepotkals..
Já dnes udělal mimo jiné to, že jsem sundal ten pod stropem vyčnívající - a je fakt echt 110L (čili s trubičkou navíc) a velmi zachovalej, tak ještě uvidím, ale něco bych ti přivezl, jestli mezitím někde už nepotkals..
-> Jozka: Chtěl bych jí tenhle týden přivézt, tak ji můžeš vidět live. Když budeš mít cestu kolem, budu ve St. až do velikonoc

-> zralous: Jo, tohle se ti fakt povedlo - od začátku až do konce.. 

-> zralous: Jo, tohle se ti fakt povedlo - od začátku až do konce.. 

-> Jozka: Akorát zajetý
když jsem ji viděl, tak jsem se rozmejšlel, jestli jí vůbec chci koupit.. ale oko znalce poznalo pod letitou patinou potenciál a tohle z toho vylezlo za dva víkendy

-> zralous: Nádherný kus :)
-> zralous: Vím že jsi říkal nějaký úplně směšný číslo, ale že bude vypadat až takhle..
Je to vůbec zajetý ? 

-> Jozka: špíš nastála.. 3300km za 42 let