aby som to vedel pre buducnost kolko mam zarobyt na tej brygane cez leto

podlahu som videl len z jednej strany bo z druhej sa tam nemam ako dostat :-( ale ako si videl ten prah je tam hrdza ale len povrchova a mna otec stale odhovara ze to je moc sak mozno poznas podlaha je este zdravsia ako tie prahy a blatniky ,na tych fotkach zle to vidno blatniky su bublinky na nich to by sa vimenilo a osetrilo a nastriekalo aj prahy vydriet do plechu a nastriekat a este predne prave dvere su namalovane inou svetlejsou farbou lebo mu kedysik spali latky a oskrelo mu to . predna naprava :menene capy nejaky den v maji pred stk a aj riadenie samozrejme dal urobyt aj zbiehavost kolies prednych aj zadnych a zadne blatniky su dobrom stave nevidel som tam bublinky iba dole kde je zakryvenie je chyteny nejaky kusok dlzkou do 6 cm :-)

a este par tych nahradnych dielov -plecharina vsetky blatniky vychuk plech pod nadrz prahy a vystuhy na prahy to je len plecharina a samozrejme predne celo :o)

ale na tupo to neni...zachvili to bude v clancich muj postup tak uvidis proste je to prelozene pres plech...

blatníky jsou spotřební material, zvlášť u stovek, tatík měnil blatníky po dvou letech na novym kilu...