-> Klubko_ 26.05.24 00:14:38: gratulace, me si v minule praci k tomuto vyroci pozval reditel a sekretarka si myslela, ze jsem p. Konfrst, ktery byl taky pozvan a mel sedesatku
00:14:38 26.05.2024
Klubko_
tak jsem otevřel tu 5. dekádu tak to na pohofestu oslavíme ne?
21:38:22 25.05.2024
Václav Vašák
-> Šediváček 24.05.24 22:20:05: člověk se nad tim může přetrhnout a ty ho ještě zapřeš,...ale holt jsem tady ta černá ofce,takže vlastně ani člen nejsem :-D Ale tak když už mě smrděly doma a pak u tebe tak dlouho,tak se aspoň svezou konečně :-)
-> michael 21.05.24 16:23:53: parada, nova... cim osetrujes pneumatiky a i ostatni gumove dily proti tyreni? me uz stve, ze na spouste aut musim menit malo ojete gumy
-> Bukaj 14.05.24 23:31:14: Takých činnosti "jsem línej a řeknu si, že to stejně dělám jednou za deset let" poznám na škodovke niekoľko. A ako zákon schválnosti to potom treba robiť zas za krátku dobu Takže je lepšie prekonať lenivosť a nabudúce za ďalších 10 rokov (rozumej za rok/dva) to bude o to jednoduchšie
09:03:36 15.05.2024
Eidy
-> castrol: Sadisto.
23:31:14 14.05.2024
Bukaj
Klínek jsem dal novej - starej byl na povrchu zpuchřelej od UV záření (to by mi ani tak nevadilo, to auto bude patinovka), ale hlavně byl asi o 5 cm kratší...
Vkládání klínku je práce, kterou nesnáším - vždycky si říkám, že si na to musím vyrobit přípravek, ale pak jsem línej a řeknu si, že to stejně dělám jednou za deset let, tak to přežiju a nakonec to nějak udělám bez něj...
Ta škvíra v rohu nahoře ani nebyla překrytá gumou skla - když se auto ke mně dostalo, bylo v tom místě napatláno asi 15 cm něčeho, co vypadalo jako transparentní silikon, ale vlastnosti to mělo jako medvědí hovno (nezaschlo to a lepilo to jako sopel, takže na tom byl nalepený prach a bordel a bylo to dost nechutné)...
Kromě očisty došlo i na podchytávání koroze, leštění a voskování (zatím jen levobok a střecha), ošetření dutin, řešení milionu drobných neduhů a i tak je na tom ještě několik víkendů práce, než to vyjede...
Jinak není divu, že do některých škodovek zatéká tak, že vyhnívá spodek A-sloupku a vršek P-kapsy, když jsou pod (a trochu i nad) gumou čelního skla takto krásně spasované dílce karoserie...