trochu moc ne 
A jak se ti s tím jelo? Taky jsem s takovou soupravou jezdil, a musím říct, že na škodnou i ten prázdnej plaťák byl docela znát
A což terpv naloženej po dvoře 

trochu moc ne 
A což terpv naloženej po dvoře 

odzadu:

ikdyž ten by taky potřeboval poladit, ale na to už není čas ...

.

když už máš tenhle tak přikup pác na nádrž z feldy na tom je držák na originál felda zavěšení 

pokud bys chtěl tenhle nechat musel bys sehnat pás na nádrž kde je zavešení na felicii 

Ale to je pořád jen ten jeden kokot "nuslicek" ne?
Matice na kyFku za 249..

Nu, ale spíš se mi zhmotnila takováhle představa - jako živá:

ale to jsem se ani neodvážil zeptat

Tohle byl takový mezistupeň. Potřebuju na svém autě vyměnit spodní čep ramene a ramena tedy spíš silentbloky. Bohužel na autě nejde povolit spojení rameno-těhlice a protože mám stejně jiná ramena tak jsem se rozhodl, že seženu jiné těhlice tam si v klidu vyměním čepy a pak to vyměním. První krok tedy sundání čepů na jiných ramenech je ok. Snad budou i ložiska kol ok. V dalším kroku už na autě musím povolit matici poloosy č. 36 a vyrazit to z těhlice. Pak samozřejmě povolit kosti, šrouby držící ramena (ty jdou naštěstí povolit to už jsem vyzkoušel) a hlavně vyrazit ještě z těhlice pístnici (tlumič). Průser navíc je, že na předku se mi budou ještě motat lanovody od ruční brzdy a budu se jen modlit aby se nevyvlékli pod autem.