Ale dva týdny zpět sem dělal "pedal pressure sensor", abych zjistil, že pravděpodobně odchází modul bcm. 

Ale dva týdny zpět sem dělal "pedal pressure sensor", abych zjistil, že pravděpodobně odchází modul bcm. 

O to je to horší, když nemám ani jedno, zatímco Lubes to hrne jak z fabriky.

) a promazat po zimě svisláky...

ale postupne 

(2015)

Ja tam už teraz mám 4x spony, lebo im odhnil vývod na tenkú hadičku a dával som tam ten roh s vývodom z inej nádrže.
Asi tak

To by znamenalo 4x spona namiesto pôvodných 2 ks. Navyše tá hadica je založená v tomto plechu, takže by sa tá trubka musela presne vytvarovať a potom by tam v tom uložení asi pekne rachotila

resp auto mělo asi 299 a on ho vlastnil posledních 180 a neměnil ho. Kdo ví kolik to mělo předtím...
Byl to myslím zrovna někdo od vás z Plzně ten mechanik

Taky jsem se pozastavil, ale raději mlčel 
A pumpa je na rozvodech... nevím, ale zatím fakt žádnej problém. Interval výměny je teda 120t km, což já nejspíš s tím autem ani nenajedu. Ale kdo ví. Do 300t km mi chybí asi 800 a pak už to bude neprodejný 

To je u auta pro denní provoz skutečně tak častá činnost?

Ale samozřejmě origo taky odejde mnohokrát dřív než má, ale většinou běžně vydrží předepsaný interval 210tkm, rekord mám 380tkm na původní rozvody u CFGC prokazatelně z výroby a neměnný, zatím co skf co by nejela alespoň 100tkm jsem snad ještě neviděl...

Ono asi záleží co to je za auto, možná jim nejdou jen ty na koncern
Ono jsou i auta kde není pumpa v rozvodech, oni jim nejdou hlavně ty pumpy.

na druhou stranu semperit (starline) brzdový hadice drží