mozna spis do podelali :) ale povedlo se
vymena palivaku na felde 1.3 mpi a na MTX Roa - neskutecnych 8 hodin¨
u feldy jsem urval sroub pasky nadrze, takze ven sedacka, koberec, odbrousit radne privarenou matici a navaril jsem tam nerez matici (jen nez jsem vyjel s autama a dostal se ke svarecce..., na filtru jsem pak strhnul krizak, tak to zas dostat ven, dal jsem tam nerez sroubek a i na pasky nadrze nerez sroubky, to jsem pred lety ten palivak menil, tenkrat jsem dal filtron, byl vysypanej a cernej benzin z toho tekl, ted jsem tam dal valeo, myslel jsem, ze polskej filtron je docela OK znacka, ale posledni dobou mi to uz prijde jako fakt smejd, nedivim se ze odeslo cerpadlo a spis se divim, ze mi funguji vstriky...
pak jsem sel na MTX, tam jsem neurval nic, ale delat todle s nadrzi, ve ktere je 40 litru :/ mel jsem se radeji jit projet, kdyz bylo pekne, jenze jsem uz mel strach o cerpadlo, filtr puvodni 25 let starej mann, ale v mnohem lepsi kondici, nez u feldy, objimky hadicek tam jsou jeste sroubovaci, sroubek filtru jsem povolil vpoho a dal jsem taky vse nerez a filtr sem mann, na tomdle aute se nesetri... kupodivu felda ma zevnitr rozblemcany hadicky od benzinu a todle ne, jestli proto, ze tam udruzju plnou nadrz, ale zas mam uz unaveny zadni pruziny na HPcku :/