-> Borin - Král tuzerů: tak jsem tu prijezdovku nakonec bez problemu s pocasim vysypal tim asfaltem a po prejeti autem 6x sem a tam parada.. zejtra jeste udelam kousek pred branou a spokojenost..
20:23:45 18.10.2009
David29
-> Klubko_: Petr psal, že nová série prej nevypíná...
20:19:54 18.10.2009
Klubko_
se SACHSama sou problemy? uz 2 roky ho mam.
Dnes jsem prevezl fedu z pracovni garaze do parkovaci garaze, at muze tata pres tyden pracovat a nezavazi mu. Pak mi prestal jit ventilator topeni na "moc" tak jsem rozebral palubku, zahybal konektorem a uz jde i ma "moc"
-> castrol: miesta bolo dosť? ja som sa raz trápil z roztkanou vačkou od kladiva s ktorej sa nedali stiahnut rozvody , stahovak sa nedal dat tak sa len páčilo nakoniec pustilo
16:54:24 18.10.2009
castrol
-> suri: no celkom fajn pomohol mi navod a to co si mi vcera napisal
16:53:06 18.10.2009
suri
-> castrol: a ako to šlo?
16:50:07 18.10.2009
castrol
tak ja dnesta namontoval rozvody a nalial novy olej castrol magnatec
16:11:26 18.10.2009
Borin - Král tuzerů
-> Max: Když už bych to kupoval, tak bych si připlatil za spz...4 kluci to tu maj a je to slušnej nářez, když to tahaj po městě...prdel byla, když jeden byl v terénu a napadlo ho, že na další den potřebuje vybrat prachy...celej obalenej bahnem přijel do HK do centrální komerčky a šel vybírat nadlimit na přepážku a opadávaly z něj kusy bahna...ženská na něj, proč je tak špinavej a on začal nadávat na silničáře, jak maj rozkopaný silnice... že jel na skůtru centrem HK a takhle vypadá po projetí objížďky frézovanýho pruhu
-> Borin - Král tuzerů: je bez TP...původně jsem to chtěl na značkách,ale abych byl jedinej kdo má značka...na to prdim :-)
Je to 2003 yamaha warrior 350. CHtěl jsem shánět až na jaře,ale byla dobrá cena tak jsem ji vzal. Dal jsem za ni nakonec 30tis. Je to japonec, vývoj s čínanama máme za sebou :-)
Nutnost jsou nový gumy, pak nějaký detaily...kluci co to měli byli spíš závodníci než detailisti..
14:22:14 18.10.2009
darabos
-> Matthes, záškodník z TechWebu: nic, povedal, ze ma proste nevidel, situacia bola jasna...(trosku dalej parkovalo jedno auto a zrejme ked sa pozrel tym smerom, tak to auto ma prave zakryval a kym sa on pohol uz som bol priblizko...)
14:21:04 18.10.2009
Tomo - zrušená registrace
Plisek 18.10.09 13:44:03 napsal:
Tomo: jo tam moje červená je už ve šrotě tato bude její nástupce skoro
netknutá svářečkou až na jedno místo
si cvok tak nech sa ti dari
14:17:07 18.10.2009
venni
-> David29: mam oboje.Zimní continentalky jsem nahodil asi v uterý abych mohl jezdit bez obav z noční a nemusel se courat.Jinak zimáky budu mít třetí rok,takže na jaře se výhodně prodaj a kupuju opět new...
Jelikož jsem za tenhle týden po práci melouchově přezul asi 42 aut na zimní gumy tak už mě tyhle debaty letní/zimní pneu pěkně serou.Hoši jděte už stím do pr*ele
14:10:09 18.10.2009
Matthes, záškodník z TechWebu
-> darabos - www.mscfilakovo.sk: A jak se k tomu stavel? Na me ta krava zacla rvat ze jsem ji naboural auto
-> Matthes, záškodník z TechWebu: jj...uz druhy krat, teraz z vedlajsej cesty vyskocil ujo a uz som ho nestihol ani obist, ani ubrzdit... -> petr s: vsak jasne. -> Klubko_: jo svieti, ale vcera som mal na to cas, tak som tam nahodil zimaky, snad to aspon preplatia...
14:00:12 18.10.2009
Klubko_
-> m8rinek: na zavodech mi to jeden jezdec rikal, ze mu to rikali stari mazaci