skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
pred a po
Matsoft 00:23:02 09.06.2008: mno nebolo lacnejsie kupit druhu kasnu alebo celu rapidu ? ja som mal podobne zostrelenu rapidu ale chlapik ma trafil rovno na kluku a podlaha sa mi prestala vlnit za prednymy sedackamy :) takze v mojom pripade to nemalo zmysel ma celkom zaujima ako si bol ty natom s podlahou ;)
-> Pipo26: noještě řekni že tam nějaké výztuhy máš...jako práce pěkná ale uplně na hovno hlavně když se dají ty podlahy koupit jako celky od čtvrtek, přes pulky až po celou podlahu...
-> Nwkt: 

-> gabo00000: No konečně se k tomu dostáváme 

-> Nwkt: ale jo..ked to hodim do srotu bude mu take po ze sa budes cudvvat

-> gabo00000: A tak to pude ještě dál na "po" se nikdy nedostaneš 

najhorsie na tom ze posledne po je teraz zas pred

-> minno: A ako vies ze ja tam na tej podlahe nic na vystuzenie a pevnost nemam hmmm?
Ale to je jedno, ja som to sem nedal na to ze ci to mam tak alebo tak ale ako som to zrepasoval a odmakal podla mna kus dobrej prace a casu ... jo?

Ale to je jedno, ja som to sem nedal na to ze ci to mam tak alebo tak ale ako som to zrepasoval a odmakal podla mna kus dobrej prace a casu ... jo?

-> Pipo26: nejde o to, že to nie je origo podlaha, ide o to, že je to rovný plech....Tie "vlnky" na origo podlahe majú vyztužovací účel, aby bola karoséria pevnejšia a menej sa krútila.
-> aDAm:
neviem co je podla vas na tom zle ze tam nemam ogigo podlahu... To auto nemam na kazdodenne vozenie ale na akcie a zraz... Pre mna je ta podlaha uplne super ...
Prajem vam pekny den ...

neviem co je podla vas na tom zle ze tam nemam ogigo podlahu... To auto nemam na kazdodenne vozenie ale na akcie a zraz... Pre mna je ta podlaha uplne super ...
Prajem vam pekny den ...

-> m8rinek: A preco podla teba z mojej ide strach ????
-> Pipo26: sry ale podlaha z rovnyho pelchu asi neni idealni, i kdyz jako kamikadze asi gut :) moje garde sic vypada popelnicove ale aspon z nej nejde strach :)))
-> aDAm: ... a nejen v aznp :)
-> Pipo26: no tak řek bych že tady nejde o nějake krouceni podlahy...poctivě to uděláno můžeš mít ale pokud by ty vlnky neměly nějaký význam tak je tam soudruzi v AZNP nedavali...
-> Eqqus: mno pekne pekne ...

-> Eqqus: nice work akurat tie dvere by trebalo taky striknout

Len v skratke --I mistr tesar se nekdy utne
-> Pipo26: O tom nepochybujem

-> Eqqus: neohyba neohyba ...

-> aDAm: Ta podlaha je na celom afte prerobena od zakladu a je to prerobene poriadne a dokladne a urcite to nepracuje ... 

-> Eqqus: myslel som dodatocne, to znamena na origo s prelismy nieco tenke dat

-> Eqqus: obvzlášť když se celý ty podlahy prodávají
-> rolls: no nevim najlepsie by bolo podlahu s prelismi preto že ta rovna sa zakonite musi ohýbat
-> Eqqus: no nieco ako dodatocne uchytenie rovnych tenkych plechov alebo nieco take, uprimne povedane, origo spodok auta nevypada najkrajsie
otazka znie, ci by sa taketo nieco nedalo dorobit nejako dodatocne

-> aDAm: ano maju svoj význam no na 105 ke som mal takto spravenu podlahu a pocas 3.roky no problem
-> Nwkt: šílenost no, ono ty vlnky tam nejsou jen tak zprdele že
-> aDAm: Co se ti na tom nelíbí?
Já mám kus rovnýho plechu pod řidičem, takže se to povoluje a sváry (bodový) praskaj

Já mám kus rovnýho plechu pod řidičem, takže se to povoluje a sváry (bodový) praskaj

-> aDAm: Měněná, se koukni do karty auta
-> Pipo26: to si děláš prdel že ta podlaha je z rovneho plechu ne?
-> MATTESS:jo myslel sem ta kola
-> VeTëV: kdepak, to nedělám
Pak by to po mě ještě někdo chtěl taky

-> MATTESS: to nem,as rikat mas se tim chlubit 

-> Plisek: jestli myslíš kola, tak to není moje práce 

-> MATTESS: povedlo se ti to jsou pěkné
-> VeTëV: viď
-> mb136gl: a snad bude stále
-> Tuner#2: vždyť za tolik jsi mi ukecávat nemusel

-> Tuner#2: vždyť za tolik jsi mi ukecávat nemusel

-> MATTESS 28.07.08 21:37:02: Taky mě to dalo práce Tě přesvědčit...