-> Nwkt: Jo jo ale upřímně? Já radši budu shánět origoš, než tyhle nálepky... takže víc si cením ten dobový poškozený než tu nálepku přestože je vzhledově OK. Takže u mě jednoznačně vítezí MACA protože má dobovku.
-> Petkar1: jj dufam ze uz aj vydrzi..uz som azvaroval 2 diferaky..jeden 2mi elektrodami..to nevydrzalo nic a druhy COckom..to vydrzalo jedny preteky..a tento som fajnovo prevaril..tak uvidime
-> ondie: heszkyy..a s kade si take nieco poriesil ked smiem vediet:))) K tomu pozinku - galvanovna v Prostějově, tam mají vanu i na věší díly jako jsou blatníky, prahy atd. Takže tam to bylo dělaný. Jinak já to nevařil a nakonec ani nejsem majitel, a auto už je hotový a po laku.
-> FORM: to ja vim tak to PO asi znamena pasuju ne?jinak me stejne zajima co ho vedlo k tomu urezat blatnik v pulce C slouku a neudelal to az navrch,bez tmeleni atd,ale treba to dastal tkhle,ja nevim tak sem se optal
-> Komár 1981: ta ista farba ??? ale asi nie bo ta posledna po oprave vypada krasne !!!barva porad stejna. jen je rozdil v tom, ze ta starsi je podzim a nejnovejsi je parne slunecne leto.