skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
pred a po
-> MATTESS: Ne na všechny se silichrom nehodí, je spousta slitin duralu, třeba Apolla a límce ARC, které jsem dělal, jsou úplně rozdílné.Mám asi 20let starý silichrom-zbyly z něj jen suché žmolky a ten leští mnohem líp než nová pasta, doporučuju nechat ho vyschnout!....a dnes jsem se díval, že se vyrábí silichromu dva druhy, ale nestihl jsem si přečíst v čem jsou rozdílné...
-> tomas120l: filcovy kotuc a len tak nasucho? nic? ziadna pasta?
-> tomas120l: silichrom na leštění alu kol moc vhodný není
-> Bohyn: je to len tak,staci to zaz zacas pretret silichronom
-> matoo: lestil som to rusne,a zaver bol filcovy kotuc vo vrtacke.
-> matoo: lestil som to rusne,a zaver bol filcovy kotuc vo vrtacke.
-> tomas120l: cim si to lestil?
->tomas120l: hezky pěkně
, a máš to stříklý bezbarvym lakem nebo to necháš je tak?

-> Apple STS Chvojkovice-Brod: no s tim počítám že to bude muset dolu... pokud budeš mít čas a místo tak bych byl rád...

-> Pavel P..: pěkná práce, to bede muset vše dol, jinak to bude praskat pod další barvou, ale spácháme to

-> Apple STS Chvojkovice-Brod: jasny nekdy se to nepovede ale krasa ;-) na jare me to taky ceka :) snaaad .)
-> petr s: 

-> Pavel P..: Gumové blatníky jsou na zimu dobré
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: rozhodně, zatim barva drží... já jsem si totiž nechal láknout nový blatníky ale ten umělec to asi špatně namíchal a je to pořád měkký.... a barvu co zbyla mi vrátil a za dva tejdny byla gumová. 

-> Pavel P..: vydržíš do jara, do práce to tahat nechcu to by stálo nesmysl
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: za kolik mi nalakuješ blatníky? :o)
-> Vojtik: krasavica ;-)
-> stika87: tak tak , ono to nevypadá ale ten lak byl dost zprasenej, šade se to loupalo atd
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: lestenka aje ste veci lestenka ? :D
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: Vždyť to vypadalo luxusně i předtim 

-> Mantrabeach: joooo serou ale hlavně majitele to neuklízej

-> Pavel P..: jo v tomhle počasí se mi dvůr hodí a nevytápěná garáž kde je jako venku skoro taky
.Sem rád že je auto pod střechou a stejně nemůžu nic dělat a že práce je tři řitě
.nj v Prahe asi moc pejsci serou 

-> Mantrabeach: no jen se směj...
ty máš dvůr a garáž... já tady nemůžu nic položit na trávnik aniž bych ho důkladně neprohlíd jestli tam neni nasráno.. naposled se mi to povedlo u zimáků který jsem měnil... dva ze čtyř byli označkovaný

-> Pavel P..: to hovno použiješ jako dobrou vazelínu

-> Vojtik: jasně.. venku u chodníku rozhodim motor a budu skládat na trávníku mezi psíma hovnama

-> Pavel P..: si jí tam nacpi taky a nekrafej

-> Vojtik: nooo pak má někdo ladit seriovou 130 když tam každej cpe 1,4

-> Pavel P..: ee, neni to dělaný na sprinty, je to spotřebák pro Lucku, je to na LPG a ta 1400 tam je proto, páč jí Lucka strašně chtěla, aby to mělo trochu výkon. Jinak to nebude žádná raketa, jen jinej obsah a možná vačka, ale s hlavou se babrat nebudu, mám teď plný ruce práce s autobusama, tak už s timhle nebudu vymejšlet žádný vilomeniny...i když člověk nikdy neví...

-> Vojtik: hmm koukám že výsledky sprintu hrocháč 2009 jsou předem jasný

Kdyby to někoho zajímalo, tak zde je více info a fotek z tohohle restaurování
skoda-virt.cz/cz/.../2325 -lucka-136-gl-1400
skoda-virt.cz/cz/.../2325 -lucka-136-gl-1400
-> Vojtik: Hodně pěkná práce kdyby mi někdo ukázal tu první a poslední fotku tak bych mu nevěřil že je to to samý auto

A interier , ten se udělal hned po koupi auta a chvíli se s tím jezdilo, nyní je až na drobnosti stejnej, je tam jen nový rádio.
Zvenku už chyběj jen detaily. Až dokonale vytvrdne barva, tak ještě nacvaknu střešní nerez lišty a na léto přijdou kopretiny.
Dělali jsme to s Luckou cca 7 měsíců a nějaký prachy v tom taky zahučely, páč se dělala ještě GO přední nápravy a nyní probíhá GO zadní nápravy a Stavba motoru
742.136-1400ccm.
Zvenku už chyběj jen detaily. Až dokonale vytvrdne barva, tak ještě nacvaknu střešní nerez lišty a na léto přijdou kopretiny.
Dělali jsme to s Luckou cca 7 měsíců a nějaký prachy v tom taky zahučely, páč se dělala ještě GO přední nápravy a nyní probíhá GO zadní nápravy a Stavba motoru
742.136-1400ccm.

-> Vojtik: Nádhera! Pěkná práce!

-> Vojtik: pěkná práce
-> Syny: vole
to som chcel urobit a tatik do me hucel at to nedelam ze to ma svujučel a ze to tam neni pro nic za nic
drhykrat to uz rozebirat nebudu :-D