skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
pred a po
-> Řízek: znám tě moc dobře
mi se nikdy neschodnem ale tak s tim už nic nenaděláme,dva nervy když se spojej :-(...... hezčí to bejt mohlo ale prostě co jako?? chtěl sem to mít hotový blatníky sem měl do tejdne po bouračce a za víkend to bylo v plniči a laku, sem šťastnej a je mi to u prdele, blatníky děravý nebyly , obrousil sem je a tohel vylezlo až pod plničem, je mi to fuk...zas takovej puntičkář nejsem, hlavně to je a je to krásný 

-> Turda: hm to je hezky ja na to taky nemam misto sam vis ze sem to delal cely u jardy a setril sem hodne dlouho. neres to ty nechapes ze ja sem proste takovej, neznas me no nedokazes si na to zvyknout asi. sorry no
ale uznej sam ze to mohlo bejt lepsi kdyby ste nebyly rychly jak sracka

-> Řízek: tobě sem neděkoval, až budu mít jednou prachy místo a čas tak si to povíme...já sem omezenej bohužel tampajsem kterej má taky svoje povinnosti tudíž když tam neni on nemůžu dělat !! většinou!!
-> Turda: nemas za co

-> aceboss: aj bez go je pěkná
změna je poznat nahodou dost
-> Turda: to se ti povedlo
moc pěkně vypadá a za tak krátkou dobu

-> Turda: super
-> beastyLA - ten první: díkes
kluci dík všem

-> Turda: krása

-> Petkar1:
myslim že za chvíly na tom budu stejně pokud nekoupim nákýho spotřebáka

-> Řízek:

-> Turda: hezky hezky
ale vis jak no
ja nic teda radsi nerikam

-> Turda: Ani mi nemluv. Já mám auto 2 roky po vyvaření a laku a je zralé na repas znova

-> Turda: Nádhera, povedla se
Trochu závist 

-> Petkar1: já bych toho chtěl
néé děkuju moc, to víš 3 roky tvrdý práce a skoro žádná změna
jenom psychycká a peněžní

-> Turda: Nádherná ouža!!! Takovou bych chtěl!

-> Tampajs: já nestojim o to aby mi to někdo komentoval, chtěl sem jen ukázat práci tak voalá, pochvaly tady nečekám jen od známých fanoušků 

-> Turda: Ty kráso moc pěkně opravený přesně takhle by se mi užovka líbila 

-> Turda: krásná libovka

-> Tampajs: Neokomentoval jsem to z lítosti 

-> Turda: Ty vole... paráda 

-> Turda: jee on ti to nikdo neokomentuje.. Je to prostě pecka co ti mám řikat

A momentální stav
pár drobných úprav+doplnků a výsledek je hned o něco lepší.Ale na Go se teprve čeká

Ted jsem našel fotky co mi posílal majitel když jsem se zajimal o nákup.Při nákupu duben/květen2007.Nevypada
la přiliš vábně

-> Tomo: už žiadny pretože som to vymyslel zase inak
-> suri: aky presne potrebujes ? ja mam este doma nejaky tenky :) ak sa nevyhodil ... sice nie je novy ale taky este OK :) popripade skocim do obchodu :)

-> Tomo: kilo mám ale nie je moje , toto si chystám do budúcna v obchode požadovaný molitan nemali a starý s 100kg prachu mám
-> suri: mas kilo ?ci ako ... :)ci len robis potrocha pre buduce ? a v obchode nic nie je ? ziaden molitan ?
-> Nwkt: aha . ja riešim niečo do kila namiesto toho zasraného ocelového radiátoru
-> suri: Ono to zrovna moc tenký neni, než jsem to nacpal dovnitř to bylo nadávek. Jinak jsem ho zabavil babi
Nwkt 14.07.09 21:07:47 napsal:
Po
a ja neviem zohnat taky tenky molitan
Po

-> Qwak: kde to je takovejhle hezkej kruháč
-> Qwak: fakt kus velký práce..velkej obdiv
-> Petrson: podlaha kaput.. prahy tam nebyli vubec.. rámy oken . to byla vazne makačka.. prední celo a podlaha kufru taky nic.. blatníky ty se museli vyspravit. lemy.. proste všecko na co si vzpomeneš.. auto stálo asi16let pod stromem v tráve takze to podle toho vypadalo ale motor.. je diamantovej.. je srdce toho auta + zapomel sem ze i strecha byla pekne deravá.. aneb totalní klempířsky vyžití.. 

-> Qwak: to je vidět z fotky16.07.09 10:06:22
ale musela to bejt docela fuška co??
ale musela to bejt docela fuška co??
-> Qwak: klóbrc dolu, to je kuva dobrá práce

-> Petrson: dekuju
auto na tom bylo opravdu .. Hodne špatne..

-> Qwak: dooost dooobrý