skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
pred a po
-> radek: Tak to musíte všichni hned napsat. Protože podobný postupy bere plno lidí jako finále. 

zespoda co neni vidět je alkyton stejne barvy jako auto tak to ne a vnitřek prahu myslim tim spodek je tim vroubkovanym body nevyskakuju jako čertik ale myslši že na autě co jsem koupil za 10 dal do něj 2 tak je to celkem jedno navic je to nitrokombinačni barva ta se dostane všude myslim jestli to na tebe bylo vyskokovani jsem z ostravy tady se z ničim neserem a komu se co nelibi at de do řiti stejně je to pouze na zimu na leto mam bmw E30 325touring lpg
-> zidlik: drzim palce at ti to michnou dobre
ono ja mam ztrach to nekde celkove nechavat(v budoucnu
)kor treba mlade pred panelakem kde zije hafo hnedočechů.Nějakou dobu tam parkoval i tady kamoš z virtu a jak auto dopadlo..krasna 120ca to byla na apollech a po jedny noci přišel a pomačkana střecha,cely auto poskakany a pochozeny
haranti nějací zabit málo.Vis jak kazdej vidi hele blba skodovka to nevadi ze to znicime,takej sunt to nikdo resit nebude
stacilo me kdyz sem mel ted auto 10 min pred barakem tak kazdej koukal a to nemam zadnou libovku

-> tunerlada: no tak já už to mám po roce ježdění ale lidi sou svině a rozmrdaj ti to..srnku sem trefil ta tomu taky neprospěla a už to je na více místech potukaný..uvidim jestl ime dobre namíchá barvu a jestli to bude zase nahovno míchlí tak se nastříká celý auto
-> zidlik: holt me to taky čeká že budu mit obouchany auto
me to stoji na dvore a uz mam skrablej blatnik od cehosi
holt ce to místo garáž a celý auto znovu 

-> banditta 09.08.09 12:23:32: hezky, tak se ozvi kdybys potreboval konzultaci.
-> Jirik grilovaný: no asi taky ukážu svoji práci víkendovou na rapidoj..a bude to stát určitě zahovno zejtra musim skáknout do lakovny a zmrdat je že mě špatně namíchali barvu..kuli tomu že to blbě míchli sem to domrdal ještě víc než to bylo
tak to musím přestříkat znova..nesnášim debili co si jentak zprdele musej bouchnout do pěknýho auta ted kuli nim už bude hnusný

-> Apple STS Chvojkovice-Brod: Dokonce se v té pastelové i něco odráží. Třeba dnes jsem koukal, když jsem demontoval kapotu, že je v ní třeba vidět dlažba, okolo jedoucí auta, stromy, muj inteligentní xicht a tak.....
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: Já třeba budu lakovat dveře, kapoty, čela a přední blatníky sundané z auta zvlášť. Nejsme s tátou mistři lakýrníci. Na laku je sem tam vidět nějaká chyba, výsledek je ale solidní. Dáme si ale záležet aby byl nalakovaný každý záhyb a kouteček tak, aby dřív nebo později nezačalo něco prostupovat, či nedej bože rezavět. Teď toho sice lituju
, protože se teď bude lakovat znova a obrousit tu barvu všude možně je skutečně paráda. Teď se bude výhledově aplikovat složením nestandartní metalíza.
Ale i tak si myslím, že jsme ten druhej lak zvládli dobře. Teď to bude třetí. 

-> Jirik grilovaný 09.08.09 10:04:58: z toho si nic nedělej, já jako člověk od fochu už to ani nekomentuju, jen kroutím hlavou

-> radek: Tak o celolaku jsem mluvil obecně v jiných případech. Než začneš vyskakovat jak čertík z krabičky, tak si to přečti eště jednou. U tebe vidim, že jsi dělal jen předek a dveře. Tady se vůbec nejdřív prská a pak se čte.
Ale stejně bych chtěl vidět, jak budeš mít dolakovaný záhyby a plošky na blatníkách a masce, když tam máš nárazník a světla. Totéž kraje pod předníma dveřma. Tam bude jen trochu prachu z barvy a za chvíli nazrzlý čůry dolů.
Ale stejně bych chtěl vidět, jak budeš mít dolakovaný záhyby a plošky na blatníkách a masce, když tam máš nárazník a světla. Totéž kraje pod předníma dveřma. Tam bude jen trochu prachu z barvy a za chvíli nazrzlý čůry dolů.
-> Mr_Kubas: ale 2,0 16 v gsi a převodovka je z 1,3 karbec jede to jako s praku
-> Mr_Kubas: ne nezda se ti to je to matna
-> banditta: no sranda to asi nebude tak hodně štěstí 

-> Turda: tak to ještě nevím se uvidí....

-> banditta: hmmmmm
a jak to bude papírově?

-> Turda: snad to vyjde dobře...

-> banditta: děláš kábro jo?
-> radek: To se mi zdá nebo je ten lak matnej?
tak něco takoveho sem nedělal a misto žiletky použij radši aceton a taky to je jenom dostřik a lišty tam nemam
-> Jirik grilovaný: je tam někde napsane že je to celolak když jsem dělal celolak tak to vypadalo takhle
-> radek: Já nevím. Mě to přijde jako oprava "na oko". Pěkný je to všechno. Ale nedovedu si představit dělat pořádně autolak na nerozebraném autě, které má nárazníky, světla atd.
To se tady stává častějš, že se dělá na nějakém autě celolak a auto není ani vysklené, má všemožné lišty apod. zalepené jen páskou. To pak vypadá parádně, když jsem trochu přestříklé i těsnící gumy, které se pak oškrabávají žiletkama. Tatíkovi na feldě stříkali celý zadní blatníky na feldě a taky jsme škrábali z těch střešních lišt barvu, to samé z těsnících gum kufru. Beru to tak, že se přestříkávalo na tu samou barvu a spěchalo se na to. Ale od lykýry bych čekal lepší přístup, nebo přinejlepším aspoň lepší zalepení.
To se tady stává častějš, že se dělá na nějakém autě celolak a auto není ani vysklené, má všemožné lišty apod. zalepené jen páskou. To pak vypadá parádně, když jsem trochu přestříklé i těsnící gumy, které se pak oškrabávají žiletkama. Tatíkovi na feldě stříkali celý zadní blatníky na feldě a taky jsme škrábali z těch střešních lišt barvu, to samé z těsnících gum kufru. Beru to tak, že se přestříkávalo na tu samou barvu a spěchalo se na to. Ale od lykýry bych čekal lepší přístup, nebo přinejlepším aspoň lepší zalepení.
David29 08.08.09 20:04:53 napsal:
Myslíš že policajti budou řešit, kde máš šroubky na SPZ? Ještě jsem
nikdy neslyšel, že by to někdo někdy řešil… a i kdyby, tak prostě
díry na autě jsou tak jak jsou…Mě drbal ještě se starou RZ (už měla namísto prvních písmen 2T1, ale ještě bez modrého pruhu) - měl jsem tam nerezové leštěné imbusy... že prý ostré hrany...

Myslíš že policajti budou řešit, kde máš šroubky na SPZ? Ještě jsem
nikdy neslyšel, že by to někdo někdy řešil… a i kdyby, tak prostě
díry na autě jsou tak jak jsou…Mě drbal ještě se starou RZ (už měla namísto prvních písmen 2T1, ale ještě bez modrého pruhu) - měl jsem tam nerezové leštěné imbusy... že prý ostré hrany...

Nwkt 08.08.09 19:58:36 napsal:
Asi blbej dotaz, ale proč tam nenecháte podložky?Dobově nevhodné... každý kdo dělá s veteránama u nás a známe se mi to vytkl... každý!
A mě se to taky líbí víc bez plastu.
Asi blbej dotaz, ale proč tam nenecháte podložky?Dobově nevhodné... každý kdo dělá s veteránama u nás a známe se mi to vytkl... každý!

-> myschaak AZNP K.Hora: tohle šlo krásně... jsem to namatlal a barva se začla krabatět a pak jsem to z toho seškrábnul špachtlí jak papír... a nakonec umyl tim smradem, perchloretylenem

-> Pavel P..: jo táák....já nějakým sajrajtel odlakovával kopretiny...bohužel měli 4 vrsty barvy tak to chvíli trvalo...ale taky to šlo...a pak když mě to přestalo bavit jsem je dal opískovat

-> myschaak AZNP K.Hora: ale prdlajs strécu..... to je nové čelo, pak jsem ho stříknul základem, ale jelikož se to nepovidlo tak jsem koupil nějaký jedy jako barvoužrout a perchloretylen a pokusil se to sundat dolu bez toho aniž bych to musel brousit protože to je pozink..... ale těma sajrajtama to šlo až nečekaně dobře

-> Pavel P..: před nabouráním?
podložky jsou ee a na takový auto se proste nehodeji takže dam odrazkovy sroubky a kdyz bude problem tk je asi taky ztratim a dam novy :-D
-> Nwkt: tak já třeba,protože tam chci ty šroubky s těma odrazkama
-> Nwkt: asi tak...chtěli mi je vzít ale ztratil jsem je obě za jízdy před přepisem
jsou doma na půdě

Myslíš že policajti budou řešit, kde máš šroubky na SPZ? Ještě jsem nikdy neslyšel, že by to někdo někdy řešil... a i kdyby, tak prostě díry na autě jsou tak jak jsou...
-> myschaak AZNP K.Hora: Zlatý strarý SPZ
nedam z ruky i kdyby je rvali dolů 

-> Nwkt: nechců....a ty hliníkový jsou na ty zk*rvený značky malý
Asi blbej dotaz, ale proč tam nenecháte podložky?
srát na ně,mám to v modrým poli a co....
-> T: zatim jsem s tim příslušníky ještě nepotkal, takže nevim
-> Vitek: : to vypada dobre,otazka co na to naše pčr