skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
pred a po
za rok bude hotovson

-> Jirik grilovaný: skoda ze to neni drevotrieska :D je to osb doska ktora je "vodovzdorna" neboj bukas by som nedaval na vlecku

-> Rabbit 11.08.09 20:56:16: este krytka repraku je pootocena
-> Apple STS Chvojkovice-Brod 11.08.09 21:41:02: Parádička 

-> Tomas120Ls 12.08.09 09:14:54: Předtím byl víc retro a takovej uměleckej. Teď je to prostě vlek.
Ale chápu, že dřívítříská není na vlek to samé.
Navíc když zaprší, tak je prázdnej vlek přetíženej.

Navíc když zaprší, tak je prázdnej vlek přetíženej.

-> Rabbit 11.08.09 20:56:16: Madlo, klička a zmuchlanej tapecírung. 

-> Tampajs:

-> Kaprof-Los Koramos: ja taky, ale prej ze mi neda najist, tak sem musel

-> Kaprof-Los Koramos: To znám

-> Vojťas:
ja když mi mama rekne at uklidim tak se rychle zdekuju do garáže

-> Vojťas: Uprimnou soustrast 

Jinak to bylo z donuceni a zcela nedobrovolne
z nutnosti, prijede pulka pribuzenstva na vikend 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: nj nejak sem se predtim upsal, to vis zmohlo me to 

-> Vojťas:

-> Kaprof-Los Koramos: vyjimacne sem u toho poslouchal trance 

-> Vojťas 11.08.09 22:33:38: Si to upravil to neni fer 

-> Vojťas: Týýýýýý krááááááááávo. Pěkněěěěěěěěěěěěěěěěěěě.
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: všechna čest

-> Vojťas: ak když zasloužiš metal tak si pust treba metallicu slipknot atd

-> Vojťas: Sikovna holka 

Pred
respektive na foto je jeste vetsi bordel nez obvykle protoze sem zaroven prerovnaval skrin

respektive na foto je jeste vetsi bordel nez obvykle protoze sem zaroven prerovnaval skrin
-> Rabbit: Pac do rapida patri a pasuje tam trochu lip nez do sedana 

Nwkt:
Správně, v tom případě sou tam čtyři rozdíly. Ale ten čtvrtej asi nikdo nenajde. Skoro to neni vidět.
Kaprof-Los Koramos:
Z těch původních přední díru necháš a zadní se asi o ceťák posune nahoru. To si naměříš. Všechno to mám na plovoucí matky. Ale vyfocený to nemám a rozdělávat se mi to nechce.
Syny:
A proč se do Rapida hodí a do sedana ne? Nevim, mě se to docela líbí.
-> Petuli:
Njn, je to v plánu. Ale nevim jak tam pak dostat ten "motiv". Asi budu muset zmermomocnit nějakou švadlenu. Ale když po tom nepátráš, tak to do očí tak nebyje. Spíš mi vadí ta díra po kličce na okno.
Správně, v tom případě sou tam čtyři rozdíly. Ale ten čtvrtej asi nikdo nenajde. Skoro to neni vidět.
Kaprof-Los Koramos:
Z těch původních přední díru necháš a zadní se asi o ceťák posune nahoru. To si naměříš. Všechno to mám na plovoucí matky. Ale vyfocený to nemám a rozdělávat se mi to nechce.
Syny:
A proč se do Rapida hodí a do sedana ne? Nevim, mě se to docela líbí.
-> Petuli:
Njn, je to v plánu. Ale nevim jak tam pak dostat ten "motiv". Asi budu muset zmermomocnit nějakou švadlenu. Ale když po tom nepátráš, tak to do očí tak nebyje. Spíš mi vadí ta díra po kličce na okno.
-> Apple STS Chvojkovice-Brod:

-> Apple STS Chvojkovice-Brod: chci také barvičku

-> Syny: me vadi že se o nej neda oprit respektive zaprit ruku.... todle už mam napasovany a s novy čalouneni už bude podle něj:)
-> Kaprof-Los Koramos: No to nevim, ja s tim debilnim sedanovym nikdy problem nemel :)
-> Mr_Kubas: ja to budu čalounit nově a i kdyby ne měl sem tapec prelepenej kobercem..

-> Kaprof-Los Koramos: Akorát vypadá divně to vymačkaný po starym madlu 

-> Rabbit: záslepka po klice,ipura a madlo z rapida,ale chtělo by to nově očalounit,pač jdou vidět díry po původním madle.ale e to na tobě:-)
-> Syny: ja to budu delat jinak ale myslim že je lepší jak to debilni sedanovy

-> Rabbit: Tak to madlo je strasny... Tyvoe dyt to tam vubec nepasuje 

-> Rabbit: to madlo už mam taky pripraveny z rapida upravovals i spodni diry či ne?:)
-> Rabbit: ipur, klička, madlo
-> Tomo: nevím, jakým stylem to opravovali
-> Pavel P..: velice správně
-> Pavel P..: velice správně
-> MATTESS: neni to náhodou Mariánský Týnec? kdysi jsme tam byli se školou na tom zámku, je krásnej....
-> MATTESS: takze co vlastne ostalo z povodnej "stavby" je len ten vchod ano ?
podstate nova stavba ... ak spravne pisem a rozmyslam bo po dneskajsku pod autom som trochen sfetovany ... :D

-> Tomo: na vchodu je jasně vidět, jak to bylo před. Na zdi, jak je to teď po. Byla to pěkná rujna
-> MATTESS: nejak tej "stavbe " nechapem ...

nene to mame u nas v praci takove heslo co nejvic to ojebat ale na svojem hezky čistě poctivě
-> Matsoft: neboj určitě se ozvu...