skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
pred a po
-> Petrson: No já bych tu fotku dal do obludária

-> M@rtin: 08.09.09 13:15:44
-> Syny: aha, tak díky za tip, a co tyhle? www.hadex.cz/svetelne-zdr
oje--autozarovky-s-vlaknem
-a-led--K582
-> Ad@m: No tak tohle urcite ne
Sem provadel na Doksech test a tohle je uplne v prdeli... Vubec to nesviti do paraboly, takze to sviti jako zdechly kolecko uprostred svetla... Takze zapreve hnus, zadruhe to sviti napicu a zatreti tohle atest do provozu urcite nema...

-> Syny: tohle myslím, mi neříkej že to nenahradí žárovku líp www.vcartuning.com/detail
.php?zbozi=242.
-> Ad@m: Nevim jak ty s tema 36ti ledkama co sviti i do stran. Typoval bych ze to ale homologaci do provozu mti nebude. Kazdopadne to co sem strcil do parkovacek ja (bili roztilovy ledrazovky 5W) meli primo na obalu naspano, ze to nema atest do provozu... Sice jim na to seru, ale jelikoz to ve svetlach je videt i pres zaply potkavacky, tka uz si pripravuju vymluvu az me zastavi... Dal sem to do tech svetel jen z duvodu, ze za 5 mesicu me uz 3x praskal zarovka v pravej parkovacce, tak sem zvedavej co vydrzi dioda :(
-> Syny: sakra, já jsem je chtěl dát do kouřových světel, místo těch barevných žárovek právě
-> Ad@m: No dle me to teda homologaci nema...
-> Syny: počkej LED žárovky jsou nelegální?
Petrson 08.09.09 13:09:08 napsal: zastávám origo vzhled.....
Tak proč tyhle hnusný světla?
Tak proč tyhle hnusný světla?
-> MATTESS: origo myslím tím světla z jiných aut, spojlery, křídla vysoký jak žebřík.mračení atd
-> Petrson: zastáváš origo vzhled? Pak nechápu ty světla. Jinak motor většinou na vzhledu nic nemění
V jakém THZ top bylo si nepamatuju

V jakém THZ top bylo si nepamatuju
-> Syny:
fakt si nezpomínám, a hlavně nikdy bych na škodovku nedal 16 kola ani 1.8 v turbu....zastávám origo vzhled.....

-> Ad@m 08.09.09 12:39:41: Jj, aby ho zkasirovali nejen za svetla, ale i za led zarovky
-> Petrson 08.09.09 12:33:19: Jo, tohle jim pak rekni az te zastavi
Si dam na skodovku 16ky kola a motor 1,8 turbo a budu rikat, ze pro me atest maj a prohlaseni skodovky sem necet
BTW: Sel jsem za tebou a kolem tveho auta kdyz si prijizdel... Jeste jsem prave koukal na ty svetla a rikal sem si jak sviti krasne ruzove...

-> Petrson 08.09.09 12:33:19: Jo, tohle jim pak rekni az te zastavi

BTW: Sel jsem za tebou a kolem tveho auta kdyz si prijizdel... Jeste jsem prave koukal na ty svetla a rikal sem si jak sviti krasne ruzove...
-> Ad@m: zdá se mi že žárovky nejsou z barveného skla ale že už je tak namíchaneé a hrozně mi to nepřijde arčitě líp než starý seriový zašlý-> MATTESS: jj dík, nevíš z jakýho roku to je??? nechce se mi to všechno prohledávat
-> Petrson: TZH najdeš v ekatalogu ( ikona partnerů v pravo)
-> Petrson: má pravdu ten chlapec, ty svatla mají stest jenom kvůli tomu že je to originální forma, jinak svítí to fakt hrozně, ta červená barva ze žárovek se vypálí hned a svítí to růžově, sám jsem je měl. Maximálně si sežeň LED žárovky, myslím patice ze žárovky a hlava nevím z kolika LEDek, to bude svítit určitě líp jak nabarvené žárovky
-> MATTESS: a je tady na webu někde k nalezení??
-> Petrson: neznalost neomlouvá

-> M@rtin: -> Nwkt: promě maj atest a dál to neřeším a že škodovka vydala náký prohlášení ?? to jsem nikdy neviděl ani neslyšel...
-> Petrson: Prej ATEST

-> Petrson: Atest mají, ale jenom proto že jsou dělaný podle origo světel i Škodovka vydala prohlášení že nejsou schválený
-> Nwkt: proč by hodnotili??
mají atest
a prošel jsem snimi i STK
mají atest

-> M@rtin: jj není problém ale až večer

-> Petrson 08.09.09 12:21:34: Pak to ohodnotí finančně 

-> Petrson: Fotka za tmy by byla?
-> MATTESS:

-> M@rtin: tak teplej nejsem!!! náhodou teˇsvití ve tmě červěně....když jsou vypálený tak jsou růřový..
-> Nwkt: to mi je jedno ať maj jakek koli vkus

-> Petrson: Tak jsem myslel, že se dočkám výměny hnusnejch tuzingovejch světel a ono nic
je to hnus tyhle světla. Viděl jsem je v sobotu v Náchodě v noci na jednom eMku a majitel musí bejt asi jako ty teplej, když to svítí růžově

je to hnus tyhle světla. Viděl jsem je v sobotu v Náchodě v noci na jednom eMku a majitel musí bejt asi jako ty teplej, když to svítí růžově

-> Petrson 08.09.09 12:13:24: Počkej jakej vkus budou mít příslušníci 

Petrson 08.09.09 12:13:24 napsal: každý má jiný vkus,myslím že furt lepší než sériový
no to určitě

no to určitě

-> Syny: věc každý každý má jiný vkus,myslím že furt lepší než sériový
že sem tě ani neviděl

-> Petrson: Akorad sem te zastihnul kdyz si jel... Ja nevim, ale prave ze se mi na to auto vubec nehodi... Zaprvy jak v tom sviti zarovky vsici vime a za druhy mi proste tyhle svetla nesedi k svetlej barve auta...
-> Nwkt: tak to já pochopil jinak
:(((((

-> Petrson: Právě že se mu to nelíbí 

-> Syny: dík ,aspoň jeden kterýmu se líbí,byl jsem tam hold krátkou dobu:(
-> Petrson: jo videl sem je na Doksech :) Krasne ruzove sviti :)
-> Nwkt: to teda nééé
mě se tam strašně líběj navic v reálu to vypadá jinak...kdyť si je viděl v Doksech néé*

-> Petrson: Ještě hodit ty světla do popelnice a bude to 

-> matisek: taky se mi to v ty sedy barve libi vic, dobre jsi udelal. Zajimalo by mne co je to za barvu, pripadne jak jsi postupoval pri lakovani. Delal jsi nejakej zaklad, atd?
-> matisek: moc pekny, seda je pekna...
-> Zeke-ten šestý: v pohode by sa to malo dat umyt Arvou alebo Motopurom 

-> matisek 31.08.09 20:52:18: Me se to takhle libi... Vypada to hezky sedive... Udelal bych to v kombinaci s nejakou jinou barvou jeste a bude to supr...
-> Zeke-ten šestý: Arva,kartáč,zubná kefka,aceton,benzín a troška aj tej kyseliny chlorovodíkovej.Vyskúšal som všetko možné.
Največšia pomoc ale bola vysokootáčková stopková bruska a vnej maličký kefový nadstavec,s ním som to mokré od arvy čistil.
Največšia pomoc ale bola vysokootáčková stopková bruska a vnej maličký kefový nadstavec,s ním som to mokré od arvy čistil.