-> suri: hold jde o placebo efekt s pseudo chladičem na olej....
při dnešní kvalitě olejů a úrovni virto motorů chladit olej neni třeba. Ne že by tohle nějak chladilo, ale co rozvést myšlenku o nesprávnosti podchlazování motoru...
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
pred a po
-> Nouf: Ty krávo
to je hned lepší

-> m8rinek: souhlas navyše tieto chladiče tiekly už ako nové mal som zánovný pozalievaný komplet mosadzou a po velkej zatazi vzdy prelinal olej
-> Breakz: víš proč byl tak zahnojenej? Protože prolínal, takže tam tudy unikal olej, takže tobě bude taky, takže je možný že při nepozornosti o ten motor přijdeš....tohle by mě na auto nikdo nedonutil dát! Prima že to je našamponovaný, ale na funkčnost se tu moc nehraje
-> Breakz: chcem len vediet ci nebude vadit farba odvodu tepla
-> poldy: hele je to jen zaprášený základem, navrch ještě přijde barva, ale nevim jestli to vůbec budu dávat na auto.. takže to je zatím takhle
-> Breakz: cim to mas natrete ?
-> Nouf: to vis,kabat udela hodne

Většina určitě zná jak vypadalo moje auto celkem dlouhou dobu. Hlavně loni na hrocháču jsem vzbudil trošku pozornosti - poznámky jako "To je hruza, ale aspoň je na apollech" jsem slychaval pořád 

-> Tomo: to bych řek

-> Breakz: to ano to je rozdiel .. 

-> P@wlos: no ja musim na do doby nez zacne snezit :) pak pujde spinkat :) a nebo na jare :)
-> stika87: az bude cas, makam od 6ti do 16ti hod a musim jeste makat doma :(
-> P@wlos: musime se domluvit na ti zatmaveni ;-)
-> stika87: ani newim, ale uz jich bylo dost

-> kuči kuči: ty jo fandim ;-) fakt nadhera ;-)
-> mb136gl: musel zadni lemy a male dirky v kuru nad tlumičema a ještě jedna mala drbka jinak je to ok

-> kuči kuči: to je krása, nič si nemusel ani vyvarovať?
-> stika87: to bude ale až udělam druhou pulku ale zatim mi nepřeje počasi

-> kuči kuči: ty kraso to je dobrej hukot ;-)
v pohodě mam protool

-> kuči kuči:
vrtacka prezila? ja som znicil jednu a druha je tak na pol ceste, ked som to robil...
vrtacka prezila? ja som znicil jednu a druha je tak na pol ceste, ked som to robil...
-> kuči kuči: ale vysledek je super
spousty bruhu dratěnych a nylonovych kartaču a odrezovač a pořad do kola, k zblazněni

-> kuči kuči: ta sama otazka ako ma -> Tampajs:

-> kuči kuči: ty woe, no taky na to hledim, jak se ti to povedlo takle odrbat? 

Čumim jak puk.. Jak si to udělal? Opískovaný nebo odrbaný jinak?
-> kuči kuči: 

-> stika87: v pohodě kámo,prostě druhá str.nejde vidět,tak proč:-)
-> P@wlos: ty si frajer ;-) kolikaty auto uz si to dal dohromady ? 

-> P@wlos 04.10.09 21:23:42: to sem udělal taky,ale to vytahování bylo nahovno,a od te doby mi to nejde seštelovat,aby to svítilo jak má,už leží na půdě
jinak pěkná práce

jinak pěkná práce

-> P@wlos: fakt to z tohodle uhlu vypada jak ciry :) cernej mat chvalim :-)
-> U-Geen:
to neni cira, to jsem jen rozebral svetla, vse vytahnul, striknul cerny mat, sundal orange kloboucky na zarovky a zpatky poskladal - jsou tam normal skla - cire PRD sviti 

-> P@wlos: co ta cira optika? :-) jsou za tim cocky nebo co?
-> U-Geen: jen bocni blinkry, popripade mlhovky

-> P@wlos: a chybej svetla :-))
-> Vojťas: -> afro100: ale jeste neni hotovy... jeste nahodit zasranou nadrz, zapojit elektriku v motoru a ozivit to ;-) asi 2 roky nejel = musim vymenit i olej...
-> P@wlos: nádhernej

-> P@wlos: kurna ty teda ides, klobuk dole 

-> mgbiker: Päť dní po večeroch v obyvačke som to brusil všetko ručne od 120 po 2000 šmirgel,asi 20 hodín.Musel som byť zo synom doma inak by som to ani nerobil.
Leštil som to z vrtačkou asi 1hodinu.
Leštil som to z vrtačkou asi 1hodinu.
-> P@wlos: za necely mesic od koupe, to klobouk dolu