skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
pred a po
-> MOLSO: Asi sem slepej, ale nic nevidim... Nehlede na to, ze pres ty blinkry uz asi svetlo ani nejde ne?
-> MOLSO: ty woe eště blbější fotku sem dej kde je vidět ta linka na tý masce

Pavel P.. 16.11.09 15:56:31 napsal:
→ Borin – Král tuzerů: v perwolu vole
Já se v tom tak nevyznám

→ Borin – Král tuzerů: v perwolu vole

-> m8rinek: ee sem daval pozor pujdou ete ke znamymu spolecne z hlavou na zabrouseni sedel
-> tunerlada: hlavně jestli jsi nestrhl hrany na dosedací ploše, pak to můžeš vyhodit...
-> tunerlada:

-> Luky.: Á pan Luky bude zase závodit, když bude mít čím
Na papírech budeš mít obojí, nebo to spláchneš do jednoho?

-> Luky.: na to kasli, hlavne ho nepreplacej... ten muj taky nevypada nic extra (Krysa), ale z 20ti metru se kazdy otoci a rekne si ze je krasny 

-> MATTESS: To né, tenhle je ošklivější 

-> Luky.: aby jste si ty Rapidy pak nepletli

-> Luky.: 1052? taku mam aj ja:)
K dvoukilovému balení plastový eSeSáček zdarma?
No, moc bílá neni, je to odstín co se prý dával na první favority, a je to spíš žlutoželená než bílá. No ale teď už je to jedno

No, moc bílá neni, je to odstín co se prý dával na první favority, a je to spíš žlutoželená než bílá. No ale teď už je to jedno

-> Borin - Král tuzerů: v perwolu vole

-> Luky.: Krásně bílá, ta musí být nová....ne není nová jen vypraná v arielu

-> minno: co ty vis, treba maj dvoupatrovou garaz

-> Vojťas: to je síce pravda
ale tak táto téma tu nie je od toho, aby sa tu dávali fotky niečoho, čo s autami nijako nesúvisí

-> minno: no tak, kazdy preci nemuze tak pekne repasovat topeni
-> minno: krasavec co? škoda že vyfotil jen tu přední kapotu 

-> pinokio110: hm, pekná škodovka

a po :)
radiátor vyčistený, prefúkaný, nový molitan :), vypraté a opravené molitany klapiek. komplet všetko vnútro vyčistené, nový ventil, tesnenia....motorček rozobratý, vyčistený, premazaný a nové uhlíky :) a v bovdenoch asi liter oleja :)
radiátor vyčistený, prefúkaný, nový molitan :), vypraté a opravené molitany klapiek. komplet všetko vnútro vyčistené, nový ventil, tesnenia....motorček rozobratý, vyčistený, premazaný a nové uhlíky :) a v bovdenoch asi liter oleja :)
detail toho humusu....tak to dopadne, ked sa pri striekani auta nezakryju alebo neodmontuju niektore veci....
-> Jožynek : okolo 8eur -> minno: ja som ich kupoval vždy v autotechne a vydržali najdlhšie
-> Jožynek : tak to fakt netuším :) ja si ceny nepamätám, ale tak normálne tak do 200 sk približne.... (?) neviem.
-> minno: manžetky..
-> Jožynek : teraz čo konkrétne?
-> minno: Koľko stojí taká sada?
-> suri: čo bolo pred 2 rokmi si už ani ja napamätám :) ale je fakt že tieto manžety pôsobia na mňa dobrým dojmom.
-> minno: ani nie že nevedel povedať ale moc som nechcel , raz som ti ich už odprúčal pre dvoma rokmi v jednej téme , boli dosť kvalitné a hlavne dlhé ako origo , polsko u nás je o dva tri centi kratšie a po jazdení sa roztrhaju to iste aj manzety na homokinetáky , s týmito manzetami bola asi najlepšia skusenst ale odvtedy som uz hrbeen na skodovke nerobil iba na facku felde a tam som kupoval origo skoda
->Tommyk: no jo fakt o dvě, nejdřív jsme to udělali o jednu, ale to nebylo vůbec znát...gumy 195/50R15

-> minno: To rikam, Gomet 

-> minno: Makaroni jo? Neni to Gomet? Ty mam taky 

-> Dave - ten pátý: patník

-> Vojťas: ď :)