-> pitrs-84@: -> Borin - Král tuzerů: Plně souhlasím. :-) Aby to bylo poznat, tak by se to muselo nafotit z jinejch úhlů a pokud možno ještě s odrazem něčeho (jako třeba pruhy atd...) ;-)
-> Mantrabeach: jj a lemy hlavne spodok ako je prah to je zázrak , a piate dvere spoj dvoch plechov stojí zahovno , ja akurát riešim inú dilemu a to predné podbehy a ich okolie , tak uvažujem že dám vymeniť komplet pdobehy aj chladičovku
-> suri: no já zase viděl feldu která měla najeto asi 50t.km.jako nová a už se na pátých vratech dělaly pupeny a to na nesmyslných místech kde by to nikdy snad ani nehnilo.prostě je to horší než cokoliv staršího předtím.ono když se o to člověk nestará tak ani pozink nepomůže.
-> Mantrabeach: no ono by si sa divil , sú feldy čo majú 200 000 a sú zachovalé lebo majú údržbu ale poznám dve octávie 2004 a 2006 čo majú pozink a chodia na výmeny oleja , jednej hnije podlaha a podbehy na falcoch a druhá už má zvnútra a odspodu deravý lem najazdené pár tisíc
shrnutí.už to nikdy nechci dělat. Na to jak je to nový auto tak je to shnilejší než žlutka a nedejbože erko který má 35 let na hrbu.Ažji dojezdím tak jedině už pozink.
a teď PO víkendovým maratonu.obrousit všechno,vykitovat,obrousi
t,základ a pak vrch.podotýkám že je to jen dočasný řešení.nemám teď prachy abych to nechal nastříkat do barvy.navíc dveře na jaře vyhodím,to mám jen opravený aby mi tam neteklo.