skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
pred a po
Na kritiku si stačím sám a navíc mám v PC nejom fotky kontrolního vzorku. :o)
hazej ja tu taky dal

-> Fén: musíš :)
Můžu taky něco předhodit? :o)
bucin jak si poznal ze je levak?ja umim varit vsemi smery zleva doprava,zprava doleva za i pred elektrodou tak jak to chces poznat?
pulin opravdu to neni zly ,je to hezky jen to chce lip cistit pred i po svareni a vysledek bude o mnoho lepsi...
nicmene ukaz fotku svaru na tenkym pechu tak 0.8 -1 mm to uz bude vypadat jinak,trubky a tlusty kovy ty se vari nadherne :-)
pulin opravdu to neni zly ,je to hezky jen to chce lip cistit pred i po svareni a vysledek bude o mnoho lepsi...
nicmene ukaz fotku svaru na tenkym pechu tak 0.8 -1 mm to uz bude vypadat jinak,trubky a tlusty kovy ty se vari nadherne :-)
-> pulin: je na tom svaru vidět že jsi levák jinak svary dobry když je přebrousíš jako pohledovej svar bych to musel převařit ;) jinak pokud mi to nejde tak taky vařim sisem tisíce bodů viz trubka
-> Borin - Král tuzerů: pan varic nam to objasni lepsie :)
-> Tipek: tak lehce asi ano ale nevypadá to, že pořádně 

-> Borin - Král tuzerů: vypadalo to ze tam presiel flexou :)
pulin drotenym kartacom :) nech vynikne pekne ten zvar :) inak zvary su OK trocha posuv ruky zlepsit a jeto SUPER :)
pulin drotenym kartacom :) nech vynikne pekne ten zvar :) inak zvary su OK trocha posuv ruky zlepsit a jeto SUPER :)
-> Tipek: Hlavně taky pořádně obrousit před svářením 

-> pulin: prejdi to pak kartacem nech to lip je videt
-> Borin - Král tuzerů: ale díky pane šef zítra jestly budu vařit nafotím dál :-D
-> palinator: O maximus sesmrkanus...
-> pulin: Ten na plechu vypadá slušně a ten na trubce je zahnojenej, když vaříš na neobroušenou barvu tak těžko soudit
-> pulin: Ten na plechu vypadá slušně a ten na trubce je zahnojenej, když vaříš na neobroušenou barvu tak těžko soudit

-> Borin - Král tuzerů:
O co jsem přišel?
O co jsem přišel?

-> Syny: Někdo je schopnej ze začátku vařit líp jak jinej po několika letech

-> Borin - Král tuzerů: Ty si hodnej
Ale ja mam stejen fotky doma an e v praci
A do ty doby na to radsi zapomenu
Inu prvni vareni na ostro, tak co bys cekal
Nic moc, ale nejhorsi snad taky ne...

-> Syny: jen dávej...na tebe budu míň zlej

-> Borin - Král tuzerů: Radsi ne 

-> Syny: Dej fotky, a já ti to řeknu

-> Milan 123: Ja taky ne :) Chtel sem vedet, jestli se mam stydet za svoje vareni bo ne 

-> zidlik: jenže, když vezmeš tu dobu co na tom strávil tak ve stejným čase by to šlo udělat i pěkně...a né vosmrkaný, vylezlý a neprovařený sváry...
-> Milan 123: To si přišel o hodně...
tak když to stačí aby to drželo pohromadě a je jedno jak to vypadá tak co se stim srát.tady jak to člověk neudělá hogo fogo tak mu to hned zkritizujou

-> Borin - Král tuzerů: kua a ja to nevidel, jen malinky na telefonu...
-> Pepčas: já se seru se vším co vařím aby to k nečemu vypadalo, i když to není vidět a nebo to je jen pro mě...za takovouhle posmrkanou příšernost bych se styděl, a ještě to fotit a někam dávat...
-> Pepčas: sorry ale ano piplal, a kdybych vedel ze to auto za pul roku sesrotuju tak to ani nenatiram ale nefotim to a neukazuju tu traparnu celymu svetu.........a o svarech si myslim ze jich drzi tak mozna polovina....
-> Pepčas: nic proti, ale korejske auta co jezdi u nas nejsou auta... To co jezdi v Korei, to jsou kary... treba EQUUS - to je bomba... en.wikipedia.org/wiki/Hyu
ndai_Equus
-> Pepčas: NJN to sou voni není to vidět tak to nějak polepěj...
je to šumák vidět to není žádný sraní
-> Pepčas: to lepíš jak vlaštovka hnízdo
-> pitrs-84@: to každopádně...

-> Pepčas:
pepcaz to se dalo udelat ze 3 max 4 lat -> Borin - Král tuzerů: čistá práce

-> Pepčas 21.12.09 16:37:37: Ty woe co to je

A po opravdu veliký rozdíl
Ale všechnoo ruční práce. Kromě lakování to zvládla pistole 

-> Pepčas: Na toledu se nam to malem taky stalo, nejak na to misto nikdy nikdo nekoukl.
-> Pepčas: zidlik 21.12.09 16:43:38 napsal:
→ Pepčas: ty vole to je záplat
presne toto ma napadlo ked som to zbadal
→ Pepčas: ty vole to je záplat

-> Pepčas: ty vole to je záplat

-> tunerlada: to ano, na to jaky to byl predtim šrot.... :) to dopadlo skvěle
-> Zeke-ten šestý: jo to dycky potesi kdyz vis ze auto ktery si chtel poslat do kytek zije dal
minulej majtel myho rapida ho chtel nechat sesrotovat a taky zije dál 

Stepan FUN 17.12.09 00:49:44 napsal:
→ pitrs-84@: → Borin – Král tuzerů:
Plně souhlasím. :-) Aby to bylo poznat, tak by se to muselo nafotit
z jinejch úhlů a pokud možno ještě s odrazem něčeho (jako třeba pruhy
atd…) ;-)A nebo vůbec neposuzovat lak podle fotky

→ pitrs-84@: → Borin – Král tuzerů:
Plně souhlasím. :-) Aby to bylo poznat, tak by se to muselo nafotit
z jinejch úhlů a pokud možno ještě s odrazem něčeho (jako třeba pruhy
atd…) ;-)A nebo vůbec neposuzovat lak podle fotky

-> Matthes, záškodník z TechWebu: tak me byla k nicemu a stejne sem k tomu nemel doklady....
-> tunerlada: sem prave myslel, ze to prodam a pak to treba rozeberou a ono to auto bude jezdit dál :)
-> Zeke-ten šestý: A tos ji chtel vyhodit.
-> Zeke-ten šestý: pěkný
sem prave cumel ze si to prodal ze to tu je

-> Klubko_: ten kluk co to kopil mi je poslal :)
-> Zeke-ten šestý: no ty voe