skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
pred a po
-> M@rtin: a pointa?
jj pořad felda ale co to dalo prace to umyt hodinu jsem to drhnul
-> Jirik_Tuňák:

-> Jirik_Tuňák: hej a dostanes BANan ako Tomaso 

-> Jirik_Tuňák:

-> Syny: Teď jsem měl k obědu mexický fazole s klobásem, takže pak udělám před a po. 

-> Jirik_Tuňák: To uz tady neco podobnyho bylo 

Za chvíli tady bude záchodová mísa s hovnem "před" a "po" bude po spláchnutí.
To je úplně výtlem lidem, kteří z ničeho udělali něco.

To je úplně výtlem lidem, kteří z ničeho udělali něco.
-> radek: to bych taky sem mohl dát svý špinavý auto a pak ho mejt a říct "před" a "po"

-> radek:pořád felda

-> diablou: Založ kartu auta, tam budem sledovat jak postupuješ.
-> Kuladmin 24.02.10 20:51:04: Mě jako vrchol pro sedanovou kastli přijde LR náprava a dál bych se už nepouštěl (ale to je čistě můj názor, tak schovejte kameny :-D)
-> Kuladmin: ale nějak to odpružené je? nebo ne?

Tlumiče dodělám do dvou dnu.Ta hadička je momentálně jako by napnutá pro to že to rameno je vyvěšené a kára je zvednutá heverama.
-> beastyLA - ten první:

Kouknul sem do PELMELU od Tunera#2 a už sem doma

-> Petrson 24.02.10 20:49:04: taky asi navštívím očního

-> Kuladmin: me uz to asi doklaplo......

-> Petrson: -> rsvancara: -> kirri is back: Musely by jste vedet co je to za auto je to trosku prekopany ale pekne

Vic viz zde: skoda-virt.cz/cz/.../1274 02-skoda-130-1-4-16?poffse t=50
at vas netrapim

Vic viz zde: skoda-virt.cz/cz/.../1274 02-skoda-130-1-4-16?poffse t=50
at vas netrapim

-> Petrson: hlasim se taky

-> rsvancara: Tak už sme dva
Kdo další

Kdo další
-> Petrson: v pohodě, taky jsem slepej (ani na první ani na druhé není - podle mě) ...
-> diablou 24.02.10 20:30:09: nie je tam tá brzdová hadica nejaká napnutá? keď si auto sadne na koleso, tak sa to uvoľní, ale aj tak....
-> Maxx: Tak to sem asi úplně slepej
-> Petrson: na 1 fotce je...
-> diablou: Postrádám tam tlumič s pružinou
Jinak krásná práce

Jinak krásná práce
-> diablou: pěkná práce 

-> Pavel P..: nebo tak...
Bol to hrozny humus ten majak ma tak 20 rokov ak nie viac, povodne bol zeleny
to som musel dat prec a teraz uz je trosku modry

-> m8rinek: měl začít silichromem a končit tempem

-> itchy: zacit 120citkou na plexi je fakt ulet :/ měl jsi zacit litrem a koncit na 2...
-> itchy: velmi pekne
A po: smirgle 120, 240, 320voda, este ma caka 1000voda a lestenie ale lepsie uz to asi nebude :(
-> Pavell: Někde najdu fotky z postupu prací. V podstatě jsem si ty kraje cca 1 cm zahnul a slepil, neprošíval, páč pak by byl vidět steh i z vnější strany hotového olantu. Slepil jsem to proto, protože by se to jinak rozlejzalo během prošívání a možná to i utíkalo. Je to rychlejší než špendlení. Navíc je to pak pro prošívání a stahování pevnější, páč je koženka dvojitě. V mém případě jsem prošíval dvojmo černou silnější bavlnkou nebo co to je, nejsem švadlen.
Je to pevný a netrhá se to. Navíc když je to dvojmo, tak vypadá steh výrazněji a prostě lepčejš.
Nějaké "nabýtky" jsem už měl, ale nemám čas na to někomu slíbit olant a pak ho šít půl roku. Určitě se ale zase do nějakého pustím, až budu mít hovno co na práci.
Z odkazu, který ti dal pipíšek níže můžeš taky čerpat, moc pěkně popsané.

Z odkazu, který ti dal pipíšek níže můžeš taky čerpat, moc pěkně popsané.
-> Pavell: mrkni sem, je to tam od LL pěkně rozepsaný, popřípadě on by ti volant nejspíš zrenovoval... www.skoda110r.cz/article.
php?id=900
-> minno: mám tých KSČ logotypov asi 200, a väčšinu som robil ja, a občas mi ktosi čosi pošle... Je možné že aj Ty si mi čosi posielal :)
-> Jirik_Tuňák: prosimtě, nerozepsal by jsi ještě přesný postup? píšeš, že jsi ohnul okraje pak sešil? chci opravit tímto způsobem volant v primeře, a 2 litry se mi nechtěj dávat čalouníkovi....to je obyč koženka? a jakou niť jsi použil...moc díky za odpo...moc hezky jsi ho potáhl!

-> 105: Ale hovno, Kolíne Koooolíne - to jest olant. 

-> mototechna: jeeej moje krivkové logo :)
-> itchy: ja sa aspoň môžem vyhovoriť na to, že to tak bolo z výroby, že ja s tým nič

-> Kaprof: monte carlo je nej volant !:)
-> minno: A teď si představ, že až si ho budu za jízdy mnout (ten volant), tak se může eště zvětšit. 

-> minno: njn 100 ludi 100 chuti, ja zase nemusim to kostene kormidlo na tatrovku ako bola seria