skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
pred a po
-> Pavel P..: Já teda vždy viděl uřezané zespoda a zabroušené. Práce na brusce otázka 1min. Takhle aby se někdo sral s tím žlábkem na uchycení to teda vidím prvně 

-> Tuner#2: vždyť takhle zkrácený to už měl Majkl před kolika lety 

-> Tuner#2: -> afro100: -> Athlonek: žiadna novinka, takto upravené dorazy už mám 2 roky
Zhora som ich mal skrátené asi o centimeter, ale teraz po dvoch rokoch som ich ešte mierne skrátil aj zospodu, lebo to bolo málo.

-> m8rinek: ajooo
kua a som si vravel co je to za blbost
-> Athlonek: sorry, som to nejak nepobral

kua a som si vravel co je to za blbost

-> Athlonek: sorry, som to nejak nepobral

-> Tuner#2: to máš asi hodně tvrdé pružiny

-> Athlonek 21.06.10 22:45:51: JJ a to se mě na tom líbí. Já je uříznul rovně a funguje to nejlépe co jsem kdy měl spolu s upraveným ramenen. Je fakt, že i když tam mám něco přes 2cm tak to na dorazy díky pružinám co mám chodí jen hodně vyjímečně.
-> afro100: i to je možné, ještě nemám odzkoušené, zda dřív nedojede na konec tlumič, než se to dostane na doraz
-> afro100: nepochopils to obracene? On tam nebude davat ty odrezky, ale tu šišku. Vypadá to dobře ;).
-> Athlonek: toz kurna ale aj tak to uz nejak uz postrada funkciu dorazu si myslim :/
-> Tuner#2: no právě , všichni to ze spoda různě obrušují, já jsem na to šel z druhé strany

-> afro100: zas tak utopené to neni, při nejhoršim by se dala ta objímka trochu oříznout
-> kamikaze: To nemá cenu bez přetěsnění, navíc na autě se nedostaneš všude a není to práce na 5min.
Těch výztuh a zákoutí je tam hodně.
-> Athlonek: Zajímavé, takhle z druhé strany to vidím prvně

-> Athlonek: Zajímavé, takhle z druhé strany to vidím prvně

-> Kaprof: Tak že by nějak tekla se říct nedá, nejvíc teče nad diferákem jak je spojkovej válec. No nic, ono na ní taky jednou dojde

-> Athlonek: to tam nema cenu davat ne? ked to tam das tak to stejne bude v tych objimkach utopene
-> kamikaze: To nemá žadnej smysl
bud sundat a pretesnit bo nechat zahnojenou protože když stoletou špajzku očistiš akorat bude propouštet dál...

-> Tuner#2: Já chcu taky
Motor celkem cajk ale převodovka je cosi černého. BTW Nějakej způsob jak jí opucovat na autě?

-> Tuner#2: jojo, tenhle rozpustenej sajrajt leze pekne pod nehty a udrzi se i nekolik dni ze
-> Tuner#2: Jako ze škatulky
Arva sice neumeje vše,ale stará poctivá komunistiká zvládne dost,ještě že jí mám doma dostatek

-> Nwkt: Ne děkuju jedna stačila
Napřed mechanicky tupým dlátem a šroubovákem a pak klasika Arvou a oplach vařicí vodou. Bursík by měl ze mě radost 

-> Tuner#2: Já ti taky jednu dovezu jo
čims to čistil?

Dnešní fuška. Nějak jsem z té špinavé práce vyšel, není nad to dělat na čistém 
Před

Před
-> m8rinek: Kamos ma 125 tech je taky jako safranu!
-> doly120: starší pán, jak se to vezme, žádnej děda to zatim není, vycentrováno samozřejmě mam, teď nevim jestli řikal, že to je srovnaný na setinu, nebo desítku. Jinak závodil na okruhu a měl motorku vlastní konstrukce (vč rámu, podvozku a hlavně motoru).
-> m8rinek: Vím o jednom taky co to vypletá,a umí to fakt perfektně,i vycentrovat... Předpokládám,že to bude už taky nějaký starší pán co? Takových si musíme vážit
-> doly120: dvorní nástrojař, dělá ve volnejch chvílích motorky a vetoše. Asi nejšikovnější a nejsvědomitější člověk se kterym jsem se setkal...
-> m8rinek 21.06.10 20:40:40:
-> m8rinek 21.06.10 20:43:40: Kdo ti je vypletal?

-> m8rinek 21.06.10 20:43:40: Kdo ti je vypletal?
-> OJOUCH: 150C
-> m8rinek: Co je to za typ?
-> doly120: já tomu rozumím, kolega ne...
-> su.tech: -> m8rinek: Co dodat... To by se musel majitel krav rozporcovat... Vždycky se stane,že jedna kráva třeba přeskočí,když hleda tele.. nebo by musel ohradník ,,obcházet,, celý den,a pořád dokola,protože lesní zvěř (srnka) si ohradníkem proběhnou jen tak... A není to až takovou pozemní komunikací...
Vím o čem mluvím...
Vím o čem mluvím...
-> afro100 16.06.10 22:16:57: jj motorizace je 1.8 jednobor kod RP 66kw :-)-> Syny 16.06.10 22:31:57: to mas ze seata??...koncern je koncern :D
-> m8rinek: Ano v tomhle máš pravdu. Omluvou mi rozhodně není fakt, že jsem ochoten se tak nazvat i sám. A rozhodně mě neomlouvá fakt, že neznám žádného chovatele, zemědelce apod. který by vypustil například krávy a šel předtím, mezi nebo potom zkontrolovat stav ohrady a měl nad vypuštěným kusem nebo stádem dohled. A zcela rozhodně mě neomlouvá fakt, že díky krávě na cestě máme v práci o jedno služební auto míň a kolega se ještě léčí...

-> su.tech: Označení majitele dobytčete nehledě na jeho (ne)vinu jako ,,dementa,, se mi příčí. Mohlo by mi to být jedno, nemám k tomu žádný vztah, ale tohle rychlý řešení mi nepřijde košer...
-> m8rinek: Tak nemám problém v tom se tak nazvat... zjevně něčemu nerozumím tak mám asi nějaký problém a to slovo jsem použil záměrně, ale to tě asi ani nenapadlo... a ty mi zjevně svůj pohled na to čemu nerozumím sdělit nechceš...
-> su.tech: koukám, že si pro dementy nechodíš daleko, kdo nechce nepochopí...
-> m8rinek: A jak jsem psal již dříve...
su.tech 19.06.10 14:34:37 napsal:
→ m8rinek: Víš, co? ono to je jedno…
su.tech 19.06.10 14:34:37 napsal:
→ m8rinek: Víš, co? ono to je jedno…
-> m8rinek: Ok, jsem dement a chci to přesně vysvětlit... pokud jsi myslel toto:
m8rinek 19.06.10 19:44:23 napsal:
→ su.tech: Je zjevné, že zákon je nastaven tak, aby se
vyník našel a byl jím majitel, samozřejmě, o tom se tady nedohaduju, od
začátku mi šlo o tvů ,,pokřivenej,, pohled…
...tak se nezlob, ale zákon je daný a hovoří jasně.
Je zakázáno vlastníkům domácích zvířat, včetně zvířat ze zájmových chovů a zvířat z farmových chovů zvěře, nechat je volně pobíhat mimo vliv svého majitele nebo vedoucího.
...tak se nezlob, ale zákon je daný a hovoří jasně.
Je zakázáno vlastníkům domácích zvířat, včetně zvířat ze zájmových chovů a zvířat z farmových chovů zvěře, nechat je volně pobíhat mimo vliv svého majitele nebo vedoucího.
-> su.tech: už jedno jsem Ti ho ocitoval...
Můžeš mi přesně specifikovat nebo vysvětlit můj pokřivený pohled na věc?
Můžeš mi přesně specifikovat nebo vysvětlit můj pokřivený pohled na věc?
-> su.tech: Je zjevné, že zákon je nastaven tak, aby se vyník našel a byl jím majitel, samozřejmě, o tom se tady nedohaduju, od začátku mi šlo o tvů ,,pokřivenej,, pohled...
m8rinek 19.06.10 19:31:34 napsal:
→ su.tech: já nemam slov, myslíš, že bylo úmyslem
majitele nechat krávu volně pobíhat? To, že byla mimo ohradu mohl být
zásah třeba vyšší moci a co teď?
No je jasné, že si nikdo nepřeje žádné problémy. O tom se dohadovat nemusíme... jen ti připomenu větu níže uvedenou...
a ta kráva zjevně byla mimo dohled ať už majitele nebo vedoucího... Pokud ji vypustil do ohrady kterou zkontroloval a která byla vpořádku tak splnil jen část svých povinností... dohled zjevně nad zvířaty nikdo neměl.
→ su.tech: já nemam slov, myslíš, že bylo úmyslem
majitele nechat krávu volně pobíhat? To, že byla mimo ohradu mohl být
zásah třeba vyšší moci a co teď?
No je jasné, že si nikdo nepřeje žádné problémy. O tom se dohadovat nemusíme... jen ti připomenu větu níže uvedenou...
a ta kráva zjevně byla mimo dohled ať už majitele nebo vedoucího... Pokud ji vypustil do ohrady kterou zkontroloval a která byla vpořádku tak splnil jen část svých povinností... dohled zjevně nad zvířaty nikdo neměl.
-> su.tech: já nemam slov, myslíš, že bylo úmyslem majitele nechat krávu volně pobíhat? To, že byla mimo ohradu mohl být zásah třeba vyšší moci a co teď?