skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
pred a po
-> jaromír 09.07.10 18:15:42: tak tohle bych taky potřeboval... ten karton je na prd 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: Fiskars skoda tesco to jisti 

-> Jirik_Tuňák: Co to je za znacku? To neznam. Radsi bych volil Fiskars nebo aspon LUX ****
-> Jirik_Tuňák: myslíš rozsekat?

-> Syny: ne na to fakt nemám ani náladu,navíc v tomhle vedru u našich pod přístřeškem se to nedá.Už teď toho mám plný zuby a to jsem nesvářel ale jen brousil.uvidí se časem co z toho auta bude,každopádně je ho škoda
-> Mantrabeach: A kdyz opravovat, tak jen ten konec toho lemu a konec prahu. Cely to sundavat = pomalu generalka auta :)
-> Syny: no neboj,vím jaký je s tím sraní,každopádně sem to obrousil a nakitoval a seru na to zatím.škoda do toho hrabat ceočkem.teď dělám druhou stranu,bude skoro hotová,stříknu to a šmitec s opravama kastle.pak jen přehodím kola za jiný,rozlštím a pohoda džes
-> Mantrabeach: Pokud je v prdeli jen konec, tak to ani nedelej! Absolutne to nepasuje...
-> Borin - Král tuzerů: vybroušený,vykitovaný,stř
íknutý základem a vrchem,ne zamaskovaný,každopádně teď prahy dělat ani náhodou nebudu
-> stepan: ne jen jak je to bílá tak to zkresluje
-> stepan: ne jen jak je to bílá tak to zkresluje
-> Mantrabeach: fotoshop? 

-> Mantrabeach: Zamaskovaný ???
-> bibendum30: dovnitr se ne zacatku dostanes dratenym kotouckem na vrtacce 

-> krup: Jasně že je to lepší,s tím se počítá...a následně s komaxitem.Ale přeci to známýmu nedám zars.. jak jetel

-> krup: Je to zbytecny srani... Ale ja sva perka brousil ruco pac sem mel cas a nic na praci. I zevnitr paskem smirglu... Pohoda.
-> bibendum30: neni lepši to nechat opiskovat?
-> bibendum30: ale stejne je to dobrej vykon ;-)
Včerejší před a po...lehké předčištění tady zakoupených kyvkových pružin,před odvozem na dukladné opískování.Dovnitř jsem se dráťákem na flexe fakt nedostal
-> minno: jojo, tunYnKova cervena 

-> Klubko_: nové bude určite to hore, to spodné už vyzerá byť nejaké opravované a natreté akousi tuningovou červenou farbou

-> Bucin: -> Syny: urobil poriadok ... :D zahodil plastove flase,bandasky trocha utrel prachu,pridal ohrev ...
nic v zlom ... ale vazne to vypada ako keby to bolo fotene za ineho svetla ...
P:S pre mna zbytocnost ....

nic v zlom ... ale vazne to vypada ako keby to bolo fotene za ineho svetla ...
P:S pre mna zbytocnost ....
-> Timil: vítej na virtu

ano natrel nosniky...to je fakt za trest sem dat nejakej prispevek
-> Bucin: trefa

-> hymla: jako že tam přidal jednu hadici
kerou našel když uklízel nosníky

-> Syny: nebo umité 

a co předehřev sání 

-> Bucin: asi nabarveny nosniky... Jinak me taky nic nenapda...
-> Timil: nějaká zásadní změna ? mě to připadá jako při druhym focení byla vědší tma tak je to více černé

sory za kvalitu ale mam fotak pouze v telefonu
po:
po:
Obnovoval cistotu motoroveho prostoru do snehove bile ;)
pred:
pred:
-> aceboss: veru 

Tomáššš 06.07.10 09:27:40 napsal:
→ ziza: som zvedavy ako dlho takyto poriadok ostane …
:D
Většinou do té doby něž něco člověk hledá
→ ziza: som zvedavy ako dlho takyto poriadok ostane …
:D

-> ziza: som zvedavy ako dlho takyto poriadok ostane ... :D

-> P@wlos: furt nemá do čeho píchnout ten kluk... :-)
-> su.tech: kdo si hraje nezlobi, vcera jsme dotahli dalsiho rapida - hnedeho, totalka na predek - dily na krysu a modraska ;-)
-> P@wlos: zase nemáš co dělat? - převodovka už vrčí v autě :-)