skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
pred a po
-> afro100: nj ale k sololitu dodavat masiv ? ja by som aj tak radsej kupil dvere z merkury ktore sice vydrzia rok -dva a potom ich pozametas ale zase su za 50 euro.. co to stoji takato renovacia ?
-> alpin: no zrejme hej ...
v dnesnej dobe ale sa uz nedaju kupit poriadne dvere, pokial teda nie su z masivu ... tieto stare sololitovky maju takych 20 rokov a po tejto renovacii dalsich min. 10-15 myslim si vydrzia ... navyse, pri tychto dverach sa vsetko popisuje a dvere sa upravia ak niekde drhnu, tak sa pribrusi, ak su skrutene tak sa trosku ohobluje, aby proste pekne sedeli do ramu a vracaju sa na svoje povodne miesto, dokonca aj zamky, panty sa cistia a renovuju povodne (okrem kovania, to sa dava ine)
v dnesnej dobe ale sa uz nedaju kupit poriadne dvere, pokial teda nie su z masivu ... tieto stare sololitovky maju takych 20 rokov a po tejto renovacii dalsich min. 10-15 myslim si vydrzia ... navyse, pri tychto dverach sa vsetko popisuje a dvere sa upravia ak niekde drhnu, tak sa pribrusi, ak su skrutene tak sa trosku ohobluje, aby proste pekne sedeli do ramu a vracaju sa na svoje povodne miesto, dokonca aj zamky, panty sa cistia a renovuju povodne (okrem kovania, to sa dava ine)
-> afro100: to sa niekomu aj oplati ?
-> afro100:

-> m8rinek: dvere z celeho kseftu boli v tom samom vyzore, len niektore 80 a niektore 90 ... som si toho vsimol az teraz, ze som sem dal tu prvu fotku 90-tok ... akle vyzorovo su rovnake,
akurat u 90-tok sa musia rozsirovat aj bocne stlpiky, lebo tie vrchne listy sa nerobia dlhsie ako 70 cm a nevyslo by to
akurat u 90-tok sa musia rozsirovat aj bocne stlpiky, lebo tie vrchne listy sa nerobia dlhsie ako 70 cm a nevyslo by to
-> afro100: klobouk dolů za takovou práci to je bomba

-> 1560: budes sa asi divit ale neni to prdel, su to stejne dvere, akurat teda na prvej fotke su 90-tky a na druhej 80-tky .. ale jeden kseft ...
foto 80-tok medzi ...
foto 80-tok medzi ...
-> afro100: to jsou ty samý? Nářez!
-> 1560: Vidíš, nám jo
-> Nwkt:
Nevím. Nemyslím si, že by se někomu vyplatilo dělat toto s dveřma. A pokud jo, hned bych pro něho měl prácičku.
Nevím. Nemyslím si, že by se někomu vyplatilo dělat toto s dveřma. A pokud jo, hned bych pro něho měl prácičku.
-> 1560: Proč myslíš, že to nejsou ty samý?
-> afro100:
Tak nevím, já jsem myslel, že tu mají být věci stejné, ne že vyhodíš jedny dveře a koupíš nový. To není moc před a po.
Tak nevím, já jsem myslel, že tu mají být věci stejné, ne že vyhodíš jedny dveře a koupíš nový. To není moc před a po.
Proboha co je to za smysl napřed dávat po? a až pak před... Už jsem to tu párkrát viděl (není to jen Jirkovo případ) a opravdu to nechápu, vždy spadnu na úroveň nečteného vysvíceného příspěvku a jedu nahoru a pak osobně nechápu sled událostí 

-> Trax: ty krávo, to byla Daveova 120ca co ji nechával snad zadáčo - neni jí škoda?
-> Radek Retro eLeSo: měl bych tu opět nějaké řadičky... kdyžtak cvaknu a pošlu fotku.

-> bibendum30: pěkné, pěkné
po
...a to ještě není finále,spíš takový mezi

sem našel moje kolečka . před a po :-D fotka stará dva a kus roku
-> All: Je to tranzit 98, ten kratkej. Měli jsme co delat, ale vešla se tam celá...

-> Jumbo: Nj, pravda, rochním se v popelu, model od 87, resp. 92, resp 96 etc., zezadu pořád stejné. Už tyhle vraky zezadu nepoznám.-> stepan: To jsem pochopil, na třísky by to šlo, navíc tyhle transity jdou většinou loupat rukama, drží je střecha.
-> Hurdis: měl sem namysli udělat z toho naloženýho škodovku, ne poskládat tranzita do škodovky 

-> Jumbo:
Dle zadních dveří si to také myslim..

-> Hurdis: Podle mě jasný Tranzit
stepan 13.10.10 21:31:12 napsal:
→ Trax: To by zvladnul každej, kdybys to udělal opačně
tak seš frajer
Stálo by to jen mnohem více času a řezných kotoučů.
-> Trax: Co je to? Expert, Jumpy, Scudo??
→ Trax: To by zvladnul každej, kdybys to udělal opačně
tak seš frajer

-> Trax: Co je to? Expert, Jumpy, Scudo??
-> stepan:

-> Trax: To by zvladnul každej, kdybys to udělal opačně tak seš frajer 

-> Trax: no to si delas prdel 

-> Arnold 13.10.10 00:38:34: A nebylo by lepci dat to rovnou na novou? :)
-> Arnold: uz to nech prosimte :) pozde :D
-> Vojťas: muzu smat jestli vadi
-> Arnold: asi jen to ze to sem neni treba davat vsude ;)
-> Syny: no to tak co alespon jsem si to zkusil stejne se to chtelo vyhodit tak proc to nezkusit nn? 

-> Arnold: I podle fotky tyhle kvality soudim, ze kapota je na vyhozeni a tudiz dle me zbytecne prace :)
-> Arnold: ojoj

-> 1560: a proc bych to tam cpal?? :D
-> Arnold:
ještě do inzerce jsi to nedal...
ještě do inzerce jsi to nedal...
-> Mr_Kubas: to asi nie, starnem a ta napadnost uz ma nebavi, aj policajti pre to nemaju moc pochopenie, pojdem do seriovejsieho stavu 

-> itchy: RAT? 

Zmena image, toto uz je moc preflaknute :) Ak vyjde vsetko co ma, teste sa 

-> itchy: co stym zase robis?
-> Jožynek : viečko nalievacie pojde dole

-> itchy: a čo bude ďalej?