-> Qwak: nj jsem rád že se to všem líbí,je to fakt změna.
-> U-Geen: spíš je to nějakej hybrid.Nechápu jestli komouši byli vožralí nebo to je rarita ale původně je to německá kastle 105S rok 1982 ale má to přípravu na 5q,široký lemy ještě origo a předek je vidět že úzký brejle,fakt divný.já sem to jen vlastně předělal jak to asi mohlo dřív jezdit ale fakt netuším jak to auto vypadalo když vyjelo z linky
skoda.virt.cz
odkaz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
pred a po
-> Mantrabeach: zju dalsi zkonvertovany Mko :) vypada to suprove
-> Mantrabeach: kráásny
asi nejsem sám koho jsi opravdu hodně překvapil, ale dobře překvapil.. povedeny, není nad užovky !!!!

-> ALL: díky
-> maca: přesně tak,emko je o ničem
-> maca: přesně tak,emko je o ničem

-> Mantrabeach: jednoznačn palec hore
good job man ;)

-> palinator: to je možný :-) ono se to celkem dost měnilo :-) když si vezmeš kolikrát měnili velikost, formát písma tenký tlustý pak reflexní spzky, pak přidali EU do modrýho pruhu, no prostě nevěděj nudou ouředníci co dělat :-D
-> Mantrabeach: njn není nad užovku

-> Mantrabeach: Nemám slov... excelentní 

-> Mantrabeach: fajnovka
-> Mantrabeach: krááása

tak jsem tu znova,tohle je před než sem začal dělat,všimněte si úzkých brejlí
Mě nejde ani o příslušníky, ale bohužel jsem i zde viděl možnost zlepšení. Vážení, symboly jsou po kolapsu šablonkové metody dělány RUČNĚ štětečkem 2x3 mm!
Vlastnoručně zastřiženým.
Nelíbilo se mi na původní, jak byl lak již popraskanej a především hodně špinavej a to neodstranitelně. Takže snad se tím předek zase malinko oživí.
Důvod k práci tedy čistě na hovno a kdybych věděl, jak to bude probíhat, tak to nedělám.
EDIT: Tomaso435. To je zvláštní, děda má taky PUI, ale mezi písmenama a číslama má pomlčku, čísla má 08-72, tak že by změnili formát? :-D

Nelíbilo se mi na původní, jak byl lak již popraskanej a především hodně špinavej a to neodstranitelně. Takže snad se tím předek zase malinko oživí.

Důvod k práci tedy čistě na hovno a kdybych věděl, jak to bude probíhat, tak to nedělám.

EDIT: Tomaso435. To je zvláštní, děda má taky PUI, ale mezi písmenama a číslama má pomlčku, čísla má 08-72, tak že by změnili formát? :-D
-> palinator: Bud v pohodě kámoš ji měl se tmavě zelenym písmem dokonce a přešli to
dokonce to bylo nekde v obludariu i

-> palinator: klííd, i tohle zkousli příslušníci,, rovnaná mezi prknaa ve svěráku svařená vykitovaná vyplničovaná nastříkaná na bílo a štětečkem zvýrazněná
-> palinator: Určitě ne... to co kolikrát vídám (papír a lihovka), tak tohle je v pohodě... Nikdo to zkoumat nebude 

po : pro porovnání - horní je původní (vzadu, takže zachovalá), spodní po mém páchání. Chyby tam jsou, ale tak trestuhodný by to nemělo být.
-> venni: to je to zas takovej werk?:o)
-> Formánek: hoď tu plečku do šmelcu 

surky.rajce.idnes.cz/hlab
a dovolím si sem pridať jednu hnusnú vyžranú hlavu od Tom.T :-D , po pár hodinách práce , nerobil som to na 100% len tak aby sa to dalo použiť
-> U-Geen 13.05.10 09:19:24: 

-> U-Geen:

-> U-Geen: to je jeho pomalejší brácha
-> aDAm: nerikaj ti blesk?
-> Formánek: hele škodík s novým nickem ;)
zpátky na původku to už předělávat nebudu
Taky se mi vic libi ten stav pred...
Chromy bych dal rád ale žádny kloudny se nedochovaly : (
-> Pavel P..: tak mi na něj přispěj mam zatim jen dosluhujici mobil s 1,3MPx
-> FORM: to bych musel zase přelakovávat a to se mi nějak nechce a už jsem si na ně nějak zvykl mám je cca 4 roky
-> Pavel P..: tak mi na něj přispěj mam zatim jen dosluhujici mobil s 1,3MPx
-> FORM: to bych musel zase přelakovávat a to se mi nějak nechce a už jsem si na ně nějak zvykl mám je cca 4 roky
-> Bucin: Myslím, že by jsi měl dát alespoň originální zrcátka. Kapky tam cpe každý pitomec, chromáče mají větší šmrnc. Klidně bych navrátil i standartní paraboly do čtyřoka nebo dal alespoň všechny 4 stejné. Takhle to vypadá divně
-> Bucin: chtělo by to foťák.. a taky chromy

-> FORM: před to bylo až moc obyč a žádná rarita neřeknu MBX nebo oktavka ale 105l ? Myslim, že jsem ji až tak moc nezhyzdil.
-> Bucin: Popravdě, vzhled před se mi líbí víc, originální vzhled nestárne.
-> Hurdis: promin, čeština
opraveno

opraveno
-> tonek.favo: Detailista dbalý detailu by ve slově detailista napsal jiné "i". Jinak se kawasaki chytla slušně.
a po, jo ještě tam není maska pro detailisty

Tak dneska se dělo hodně věci, jedno vaření, rozhodlo se že motor musí ven a to zejtra vyndat, v pátek nandat a ještě zajed před Doksama, to bude fofr
Tak aspoň dnes nastříkáno čelo takže před

-> Klubko_: já vím

-> Formánek: ještě černej tahokov... a nebo origo nárazník...
ale je to lepší ne?
-> Tommyk: maska, zrcatka, blinkry
Tommyk 12.05.10 16:43:48 napsal:
→ Formánek: lepší foťák?
ale ne jeho
→ Formánek: lepší foťák?

ale ne jeho

-> Tomaso435: dávno poslaný
-> Formánek: tak co šéfe? jak to vypadá s penězi ? 

Tommyk: 

-> Formánek: lepší foťák?