Nejdřív ale založím to slibovaný "Co jste dnes nenašli", to už je fakt na spadnutí.. 

Nejdřív ale založím to slibovaný "Co jste dnes nenašli", to už je fakt na spadnutí.. 

Já budu určitě pravidelný přispěvatel 

Minulej tejden jsme dělali ložisko na passatu a potřebovali jsme tisícihran na povolení poloosy. Tak sáhnul do kouzelné skříně otevřel modrou plechovou škatuli a panenské ořechy se jen zaleskly.. Nejradši bych mu jednu uzmul, ale nepustí je to škrt 

Já mám takhle sváteční "Made in Czechoslovakia" golu od Tony, kterou je mi líto používat na práci jak je hezká 

Napadlo mě to samý už onehdy u toho stojanu na vrtačku.. kdyby se mi povedlo si takhle vyšlechtit svěrák, asi bych si na něj už neodložil ani doutnající smrdutý tabákový smotek..

zítra jdou teprve přes podložku připevnit k ponku.

nedřelo to zevnitř do kol?

No, kdybych měl někde za humny galvanovnu (plechový vložky bývají často dost zbědovaný), tak tyhle standarní bych mohl asi dodávat i výměnným způsobem.. a taky nějak čas navíc by na to byl potřeba..
Asi tak - ona je to s trochou cviku (po olepu B sloupků) nejspíš ta nejjednodušší operace na MB čalounění, takže s nevelkou snahou se docílí rychle velmi dobrý výsledek, kterej "nakopne".

.

.