* Pachatel Humpolec našel u stodoly hořící oharek. Tento zvedl, několikrát silně zatáhl a odhodil, načež shořely tři stodoly.
* Čekal jsem na ni před stodolou, když dlouho nešla, začlo mi být zima a tak jsem zašel do stodoly, kde jsem si zapálil cigaretu. Vtom do stodoly vešel manžel mojí milenky pro dříví. Abych nebyl zpozorován, přikrčil jsem se s ještě hořící zápalkou více do sena. Zápalka mě začla moc pálit a upustil jsem ji. To je vše, co mohu k případu dodat. Shořelé stodoly i rodinného domku upřímně a ze srdce lituji.
* Požár lesa byl prvně zpozorovaný rekreantkou Dusíkovou, pravděpodobně ho zavinil silný kuřák lesník Kyslík.
* Požár odpadkového koše v pojišťovně zavinila odhozením zápalky pracovnice Opatrná.
* Požár způsobil pětiletý Miroslav Tříletý.
* Nezletilec se v dopoledních hodinách díval na školní televizi, kde byl uváděn sugestivní pořad o požárech zaviněných dětmi. Pod dojmem tohoto pořadu odpoledne dotyčný zapálil rodinný domek rodičů.
* Kotel vybuchl nečekaně, ani dle klasifikace jsem nemohl tomuto zabránit, byl jsem s pivem teprve na schodech ke kotelně.
* Hňupa pod vlivem alkoholu zavinil, že vyhořela kuchyň domku. Likvidace požáru se účastnilo několik sousedů mimo Hňupy, který si požáru vůbec nevšímal a jen nadával, že se mu spálilo maso.
* Příčinou vzniku požáru bylo odhození nedopalku cigarety v místnosti pacientem, který zapadl do škvíry ložního prádla na sousední posteli.
* Dotyčný si pochvaloval, jak mu kamna zničehonic dobře táhnou, ale nebyl se přesvědčit proč. Od spáry v komíně pak chytlo seno, půda a celý rodinný domek.
* Kroupa byl s kamny spokojen a každému je doporučoval až do doby, kdy nastal výbuch.
* Příčina požáru: "Výbuch kamen zn. VESUV"
* Požár čistící stanice osiv vznikl v obci Stránecká Zhoř. Odpovědným požárním technikem závodu byl Ing. Požár.
* Z dalších průvodních jevů, které jsou pro proces samovznícení sena charakteristické, je výskyt nakyslého zápachu po praženém rostlinném materiálu, který je cítit před požárem. Tomuto průvodnímu jevu nebyl přikládám hlubší význam vzhledem k tomu, že v bezprostřední blízkosti je středisko JZD, odkud se někdy šíří prapodivné vůně.
* Abych s konečnou platností vyřešil tento spor, tak jsem ho dvakrát kopl do zadnice.
* Vedoucí provozovny Ovoce - zelenina napadl dvě ženy proto, že příliš dlouho vybíraly zboží.
* Jmenovaný udeřil poškozenou lopatou přes zadní část těla, která se připojuje k trestnímu oznámení jako věc doličná.
* V 19 hod. šel z návštěvy, viděl před domem ledničku. Šel se na ní podívat, v tom volala z nějakého domu paní, aby šel nahoru. Šel a dostal ve dveřích paličkou na maso.
* Jmenovaný od nařčení blbcem výše odpovídá výhradně fackami.
* Zpolíčkoval několik slušných hostí a pak se za velkého křiku všichni porvali.
* Způsob, jak bylo zranění provedeno, je nespolečenský.
* Jelikož poškozenému nebyl nikdo z přítomných schopen poskytnout první pomoc, tak Satinka navrhl, že ho usmrtí.
* Došlo k napadení neznámé ženy neznámým mužem a oba řvali.
* Obžalovaný kopl poškozeného do spodní části zad, tj. do prdele.
* Napadený nejprve nechtíc způsobil útočníkovi propálení bundy cigaretou velikosti fazole, aby mu pak bylo roztrženo sako ve velikosti zednické skoby.
* Do místnosti vběhl nebožtík a začal se prát s obžalovaným.
* Natloukl jsem mu proto, že to potřeboval. Svého jednání přesto lituji.
* Byl tak slušný, že to svádělo k ráně, ale dal jsem mu takovou jemnou, přímo mazlivou.
* Když jsem vedl vola na jatka, potkal mě a provokativně se zeptal: "Tak kampak vy dva?"
* K mé agresi došlo kvůli zpoždění vlaku, protože tím pádem jsem měl čas vrátit se do čekárny a jednu mu ubalit.
* Jelikož se znám, tak vím, že preventivní facka má kouzelnou noc a pro mne je uklidněním.
* Na zdvořilosti nebyl čas, a tak jsem mu ji vrazil bez větších průtahů.
* Nemohl jsem do nikoho kopat, protože jsem měl vietnamky a to bych si ukopl palec.
* Má osoba se v žádném případě neujmula na zdraví poškozeného.
* Byl jsem napadnut mnoha nadávkami, některým jsem dokonce ani nerozuměl.
* Druhý den přišel soused a dal mně po tlamě. Jak já teď v těch Tuřanech vypadám?
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Z policejniho zapisniku 3
prohledat
1 příspěvků (zobrazeno 1 až 1) od 24.11.2004 do 24.11.2004, založil/a Komár 1981
10:16:31
24.11.2004
24.11.2004

Komár 1981