snad k zasmani !

prohledat
6 příspěvků (zobrazeno 1 až 6) od 21.06.2005 do 23.06.2005, založil/a Pepino RS
řadit dle data
10:32:06
23.06.2005
Majkl
-> Mishoooo: ja taky3 3
23:11:20
22.06.2005
Mishoooo
-> Pepino RS: 3 Je to guuut ale ja som to prvykrat cital dost zbezne a to mimino som precital ako minno3 3 3 3
10:54:19
22.06.2005
Petr81 - zrušená registrace
Jo ten dole je nej.....
10:51:29
22.06.2005
Majkl
-> Pepino RS: nejlepsi je ten uplne dole 3 3 3 3
22:45:58
21.06.2005
Pepino RS
Chlapík na veřejných záchodkách, kouká na souseda a ptá se:

„Proč máš na ptáku vytetováno WY ?“

„Víš, moje holka se jmenuje WENDY, no a když mi stoupne, tak je tam vytetováno její jméno.“

Po čase stejně zvědavej chlapík na veřejných záchodkách vedle černocha. Kouká a ten černoch tam má taky WY. Zeptá se: „Hele, tvoje holka se jmenuje WENDY, viď?“

„Proč myslíš?“, na to černoch.

„Protože tam máš vytetováno WY, a když ti stoupne tak tam budeš mít WENDY, ne?“

„Ne“, nato černoch „mně když stoupne tak tam mám : WELCOME TO THE YAMAICA AND HAPPY HOLLIDAY“

Jde mladík kolem potoka, ve kterém macatá ženská máchá prádlo. Jak je předkloněná, sukně se jí pěkně zdvíhá a vítr tomu ještě napomáhá.

Podívá se na ni jednou, podruhé, potřetí a zastaví se. Chvíli okouní, pak jde blíž a dělá jako že nic.

Ženská dál máchá prádlo. Přijde tedy úplně blízko a lehce nadzvedne sukni.

Ženská nic. Zvedne sukni úplně a ženská dál máchá.

Stáhne jí kalhotky a ženská zase nic. Spustí (jde to už dost špatně) svoje kalhoty a dá se do práce. Po chvilce ženská otočí hlavu a udiveně zvolá:

„Pane, vy mne ale ...?“

„Ano a co má být?“

„No můžu se snad zeptat, ne?“

4
22:43:58
21.06.2005
Pepino RS
Chlápek takhle sbalil v baru slečnu a odvedl si ji domů. Po několika obvyklých skleničkách šampaňského a troše povídání se svlékli, vlezli do postele a začali se věnovat zlatému hřebu večera.

Po pár minutách se slečna začala děsně smát, a chlápek se ptá, proč jako. "Ta tvoje píšťalka," říká slečna, "no, je to jedna z těch menších..."

"No jo, holt není dělaná na koncertování v katedrálách."

Chlápek potká ženskou v baru. Po několika skleničkách a tancích to vypadá, že spolu stráví noc. Cestou domů autem se na něj ta slečna koukne takovým psím pohledem a říká:

"Musím se ti k něčemu přiznat. Ta podprsenka, co mám, je vycpaná."

"V pohodě, na tom přece nezáleží."

"Ne, já myslím OPRAVDU vycpaná, jsem plochá jako prkno, opravdu tam vůbec nic nemám."

"Myslím, že to nevadí. Já se taky vlastně musím přiznat.

Víš, já ho mám jako mimino."

Po chvilkových rozpacích se na sebe usmějou, že na tom vlastně nezáleží a že si stejně můžou dobře užít. Tak dojedou k ní domů, dají si ještě skleničku a začnou se svlékat. Ona si sundá podprsenku a skutečně, je tak plochá, že se jí dají počítat žebra. On si sundá kalhoty a spodky a mezi nohama se mu houpe klacek až někam pod kolena.

"Uff, neříkal jsi, že ho máš jako mimino???"

"No vždyť, pětačtyřicet čísel a dvě a půl kila."

3
Extreme Tyres