no h*vno, a ja cekal co to nebude zase za pic*vinu
22:36:31 17.10.2005
cutik
-> strucy: ja taky-> Crisp: supr!
21:52:15 17.10.2005
strucy
-> Crisp: a furt som mal na mysli vw golf neviem prečo ale dobré
21:43:07 17.10.2005
Sušenka
Hrajou Mojzis, Jezis a pan ve zlutym saku golf. Prvni se postavi na odpal Mojzis. Odpali a micek leti primo do jezirka. Prijde k jezirku, pokyne rukou, voda se rozestoupi, on sejde na dno, odpali znovu a micek leti a leti a spadne do jamky. 18 pod par, novy rekord hriste.
Pak odpaluje Jezis. Odpali a micek leti primo do jezirka, lec zastavi se primo na hladine. Jezis dojde k jezirku, prejde po hladine az k micku, odpali a micek leti, leti a spadne primo do jamky. 18 pod par - vyrovnan rekord hriste.
Nakonec odpaluje pan ve zlutem saku. Micek opet neomylne zamiri do jezirka a padne az do blaty na dno. Tu plave kolem rybka a micek sezere. Rybku uvidi stika a spolkne ji, ani ji nerozkousne. Ale stinu pod hladinou si vsimne okolo letici kane a chytne stiku do paratu a stoupa s ni vzhuru. Ale najednou, kde se vzal, tu se vzal, leti stremhlav orel. Popadne kane a hned ve vzduchu ho zacne trhat nakusy. Kane pusti stiku, tak jak vidi, ze pada k zemi, vykasle rybku a ta jak zmerci rychle se blizici green strachy vyplivne micek a ten spadne primo do jamky. 19 pod par.
Jezis prijde k panovi ve zlutem saku a povida:
"Hele, tati, prisels hrat golf a nebo machrovat???"