Tri tatinkove, slovak, madar a cernoch, cekaji v porodnici, az se jim narodi
miminka. Prijde doktor a rika, tak panove, deti uz jsou na svete, ale mame
takovy problem, oni se nam pomichali, tak kdybyste si je mohli jit nejak
rozebrat... Slovak se zvedne, vrazi do dveri, popadne cernouska a chce
utect, ale cernoch mu zastoupi cestu a pta se, co to ma jako byt? A slovak
na to :"Serem ta, nebudem riskovat Madara!"
Jde vostře nasraný prasátko po lese a potká ho liška: "Co je prasátko, co se tváříš tak nasraně?" "Hele, běž do piči, ty pičo červená"
Jde dál, potká ho vlk a zeptá se: "A co že si tak nasraný, prasátko"? "Drž hubu, kokote chlupatej, šerednej a prašivej a běž do řiti!"
Potká ho medvěd a zeptá se: "Co je ti, prasátko"? "Polib si prdel, ty idiote tlustej, hnusnej, smradlavej" Jde dál a potká ho lesní víla: "Tak prasátko, za to, že si tak nasrané a jenom všem nadáváš, ti nesplním tři,ale jenom dvě přání!"
"Tak podivej, chci velkou jámu plnou hoven!" "Tady ji máš, prasátko! A co druhé přání?" "A teď si to celý vyžer, ty děvko jedna průsvitná!"
České dráhy se rozhodly v rámci restrukturalizace rozprodat svůj majetek.
Dva policajti se dohodli, že vyřeší svoji tíživou bytovou situaci a koupí si každy vagón. Po čase se potkají a jeden se ptá druhého: "Tak co, jak je?"
"Ale docela dobrý, akorát jsem se při koupi nějak přehlédl a koupil jsem si nekuřák, takže když si chci zapálit, musím chodit ven."
"No to je ještě dobrý, to já mám na záchodě napsáno, že se nesmí používat, pokud je vlak v klidu; člověče, já než ho roztlačím, tak se poseru..."
Motorkář se sajdkárou vezme stopaře. Kalí to pěkně fofrem a klukovi je na sajdce pěkná zima, tak mu chlápek poradí, aby si dal bundu zapínáním dozadu, že mu pod ni nebude tak foukat. Po chvíli jízdy si najednou chlápek všimne, že je sajdkára prázdná. Tak to rychle otočí, aby zjistil, kde stopaře ztratil. O pár zatáček zpátky najde chudáka na zemi obklopeného davem čumilů, z nichž jeden povídá:
Když jsme ho našli, ještě dýchal. Zkusili jsme mu narovnat hlavu, ale to už nepřežil.
..pride chlapík k doktorovi a hovorí.." pán doktor neviem či moja žena má ALZHEIMRA ,alebo AIDS , čo mám robiť" a doky hovorí " to je jednoduché,odvezte ju do lesa a ak sa vráti tak s ňou nespávajte "