skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Smutná pravda...
00:16:12
14.01.2006
14.01.2006

Baghira
-> kuko: Píšu o těch co tam bydlí a jen pravdu.
17:55:24
13.01.2006
13.01.2006

kuko
-> Baghira:
to si si mohol odpustit
to si si mohol odpustit
14:47:59
13.01.2006
13.01.2006

Baghira
-> dostybiker: Právě, ale máš v něčem recht, mám taky ubytovnu kousek od baráku a dokud tam byli ukrajinci, tak byl bordel, ale šlo to, ale co tam jsou slováci, tak je to šílenost, postřílet je dobytky.
13:50:20
13.01.2006
13.01.2006

Max
Jak bylo v napsise napsáno...ač je to usměvné,tak je to na druhou stranu k pláči,protže je to realita...

13:44:46
13.01.2006
13.01.2006

Targa

09:22:38
13.01.2006
13.01.2006

dostybiker
-> Baghira: to je mozny..ale mluvim z vlastni zkusenosti a z toho co sem zazil bydlim kousek od ubytovny ktera je plna ukrajincu nikdy sem si nevsim ze by delali neco spatneho teda az na to jak rano v autobuse smrdi ale cigani ktery sem lezou z harfy a karlina (hlavne po povodnich) tak sem sem jim musel uz nekolikrat celit a jedno jednomu sem musel zlomit ruku teleskopakem aby ta banda dala pokoj
00:28:11
13.01.2006
13.01.2006

Johny Death
Váženmý pane starosto..... to je jak .. Milý ježíšku... asi se divíš....

23:36:01
12.01.2006
12.01.2006

Baghira
-> dostybiker: No to by ses divil, jak UK-čka kradou. Jsou to kolikrát nevyzpitatelný svině. Většina co jede třeba po roce domů, tak ulělá nějakou vloupačku nebo přepadení, protože ví, že zítra už bude 2000 km daleko a vrátí se za rok...možná.
22:18:21
12.01.2006
12.01.2006

dostybiker
-> Mr.Din: ukrajinci od ciganu se lisi tim ze jich vetsina pracuje sice nelegalne ale aspon pracuje a neokradaji jine obcany aby meli co jist
21:01:48
12.01.2006
12.01.2006

Peklo-Evo-Luboš
Velka parada...
Takhle nejak zacala afera s vystehovanim u nas...

18:38:29
12.01.2006
12.01.2006

Mr.Din
dobrej dopis,, Vážený pane starosto"
taky nemam rád romy a ukrajince a cikány
sou to přistěhovalci, který se sem přivandrovali a jelikoš jim naše ubohý a skromný zákony vyhovovali tak tu boužel zvostali,

taky nemam rád romy a ukrajince a cikány
sou to přistěhovalci, který se sem přivandrovali a jelikoš jim naše ubohý a skromný zákony vyhovovali tak tu boužel zvostali,

15:36:55
12.01.2006
12.01.2006

Martin2705
Pravdu má občan, to je to nejhorší
14:52:42
12.01.2006
12.01.2006

cutik
JJ to znam to je mazec....:-)
13:01:20
12.01.2006
12.01.2006

dexon

12:28:12
12.01.2006
12.01.2006

kirri
italskej občan, tak to je kotel!!!!!!!!!!

12:18:22
12.01.2006
12.01.2006

Baghira
Vážený pane starosto a Rado města Břeclavi,
bydlím již 26 let na Slovácké ulici č. 17. Řádně platím nájemné, daně, poplatky, včas
a v plné výši odvádím státu sociální a nemocenské pojištění jak za sebe, tak své zaměstnance.
To že z těchto peněz je placena v sociálních dávkách ta nepracující „poloinvalidní či plně
invalidní“ cikánská pakáž, která na druhé straně+ vozí na kočárcích a rikších papírový či
kovový odpad, z jehož příjmu neodvádí finančnímu úřadu ani korunu, ale potvrzuje tím svojí
práceschopnost, na toto jsem si v našem městě již zvyknul. Parazit si vždy válí prdel v cizím
teple, viz tasemnice, škrkavka či filcka, pokud jim to jejich hostitel dovolí. Tito invalidi si
dokázali doslova našukat hordy stejné holoty jako jsou oni sami a otravují život centru
města všem ostatním, z jejichž práce, tj. odvodů žijí.
Že tento nepracující břeclavský ksindl od jara do podzimu na volejbalovém hřišti za
Schopingcentrem a paradoxně i OSSZ, který mojí firmu 1x ročně kontroluje na včastnost
i správnost odvodůz mezd, ale nezajímá ho že hřiště je plné nepracujících, sociální dávky
pobírajících invalidů, s tím jsem se v tomto městě již také smířil, stejně jako s tím, že lavičky
a dětské prolézačky vedle hřeště jsou plné 15-ti letých cikánských mamlasů. Přežvýkl jsem
dokonce i to, že na hřišti v odpoledních hodinách učil 15-ti letý cikán mladšího jak se
správně honí ocas. Budíž, někdo pracuje, učí se a jiný si honí ocas. Kdyby náhodou nějaký
kokot označil můj dopis z nádechu rasizmu, tak je to jeho omyl, neboť ocas si honil ve dne
a na veřejnosti cikán a já měl tu smůlu, že já ho viděl
Ale co mě sere je nyní tato předvánoš¨ční doba, kdy 8-13-ti letí fakani, bílí i černí tady
dělají již teď bordel se světlicemi, petardami a dělobuchy a dnes i na parkovišti mezi auty, za
jejichž parkování na těchto plochách platíme Městskému úřadu Břeclav stanovené poplatky.
V roce 1978-9 jsem sloužil na vojně jako velitel cikánské čety v Levicích. Úkolem bylo
né udělat z nich vojáky, ale naučit ty magory číst, psát a počítat. Za rok vojny jsem ne nenaučil
vůbec nic, protože mali akorát 4 pudy. Co kde ukrást, sežrat, vypít a podrbat. A břeclavští
cikání jsou až na pár světlých vyjímek stejní vypatlanci. Nežádám Vás, abyste tuto holotu
naučili pracovat, to ani při zákonech této země nejde, ale žádám Vás abyste alespoň plnili část
svého volebního programu, díky kterému jste vyhráli volby ve městě, že uděláte pořádek
s cikány v Břeclavi. Mám dojem, že tam máte napsáno .......s romskými spoluobčany. Neznám
ale žádného italského občana Břeclavi, natož pak obyvatele Říma, na mezinárodních mapách
označovaného jako Roma. pokud tím byli ve Vašem volebním programu myšleni cikáni, pak
tento dopis adresuji správně.
Je mě glancprdel, je-li někdo bílý, černý, žlutý nebo žid, ale aby jakási hrstka póvlu
otravovala život většině, tak to mě už nanejvýš sere.
S pozdravem „ Za Břeclav krásnější a klidnou“
bydlím již 26 let na Slovácké ulici č. 17. Řádně platím nájemné, daně, poplatky, včas
a v plné výši odvádím státu sociální a nemocenské pojištění jak za sebe, tak své zaměstnance.
To že z těchto peněz je placena v sociálních dávkách ta nepracující „poloinvalidní či plně
invalidní“ cikánská pakáž, která na druhé straně+ vozí na kočárcích a rikších papírový či
kovový odpad, z jehož příjmu neodvádí finančnímu úřadu ani korunu, ale potvrzuje tím svojí
práceschopnost, na toto jsem si v našem městě již zvyknul. Parazit si vždy válí prdel v cizím
teple, viz tasemnice, škrkavka či filcka, pokud jim to jejich hostitel dovolí. Tito invalidi si
dokázali doslova našukat hordy stejné holoty jako jsou oni sami a otravují život centru
města všem ostatním, z jejichž práce, tj. odvodů žijí.
Že tento nepracující břeclavský ksindl od jara do podzimu na volejbalovém hřišti za
Schopingcentrem a paradoxně i OSSZ, který mojí firmu 1x ročně kontroluje na včastnost
i správnost odvodůz mezd, ale nezajímá ho že hřiště je plné nepracujících, sociální dávky
pobírajících invalidů, s tím jsem se v tomto městě již také smířil, stejně jako s tím, že lavičky
a dětské prolézačky vedle hřeště jsou plné 15-ti letých cikánských mamlasů. Přežvýkl jsem
dokonce i to, že na hřišti v odpoledních hodinách učil 15-ti letý cikán mladšího jak se
správně honí ocas. Budíž, někdo pracuje, učí se a jiný si honí ocas. Kdyby náhodou nějaký
kokot označil můj dopis z nádechu rasizmu, tak je to jeho omyl, neboť ocas si honil ve dne
a na veřejnosti cikán a já měl tu smůlu, že já ho viděl
Ale co mě sere je nyní tato předvánoš¨ční doba, kdy 8-13-ti letí fakani, bílí i černí tady
dělají již teď bordel se světlicemi, petardami a dělobuchy a dnes i na parkovišti mezi auty, za
jejichž parkování na těchto plochách platíme Městskému úřadu Břeclav stanovené poplatky.
V roce 1978-9 jsem sloužil na vojně jako velitel cikánské čety v Levicích. Úkolem bylo
né udělat z nich vojáky, ale naučit ty magory číst, psát a počítat. Za rok vojny jsem ne nenaučil
vůbec nic, protože mali akorát 4 pudy. Co kde ukrást, sežrat, vypít a podrbat. A břeclavští
cikání jsou až na pár světlých vyjímek stejní vypatlanci. Nežádám Vás, abyste tuto holotu
naučili pracovat, to ani při zákonech této země nejde, ale žádám Vás abyste alespoň plnili část
svého volebního programu, díky kterému jste vyhráli volby ve městě, že uděláte pořádek
s cikány v Břeclavi. Mám dojem, že tam máte napsáno .......s romskými spoluobčany. Neznám
ale žádného italského občana Břeclavi, natož pak obyvatele Říma, na mezinárodních mapách
označovaného jako Roma. pokud tím byli ve Vašem volebním programu myšleni cikáni, pak
tento dopis adresuji správně.
Je mě glancprdel, je-li někdo bílý, černý, žlutý nebo žid, ale aby jakási hrstka póvlu
otravovala život většině, tak to mě už nanejvýš sere.
S pozdravem „ Za Břeclav krásnější a klidnou“