skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
O zvířátkách v lese...
prohledat
2 příspěvků (zobrazeno 1 až 2) od 17.10.2003 do 17.10.2003, založil/a
16:55:02
17.10.2003
17.10.2003

Lukáš
jj, perfektní, už tu sice byl, akorát tam nebyl medvěd s kožichem, ale šnek, kterej měl barák ... ;-)
11:50:13
17.10.2003
17.10.2003

Komár 1981
Tak mám tu jeden ze života:
Jde čáp kolem lesa a najednou proti němu vyběhne medvěd - úplně prchá, jak o život.
- Co je, medvěde? ptá se čáp udiveně.
- Ále, do lesa prej přijde berňák, tak balim a mizim. To víš, já mám kožich, stará má kožich, děti taky každej, tak balime a padame!
Čáp, když to slyší, tak taky maká domu a potká krtka. Ten se diví:
- Co je čápe? Proč tak chvátáš?
- Ale, do lesa má přijít berňák, no to víš, já si žiju na vysoký noze, stará si žije na vysoký noze a děti taky, tak padám!
S krtečkem to trhne ulekem a běží k rodině, balí a utíká z lesa. Utíká skrz Zoo, kde ho z klece vidí opičák a ptá se:
- Nazdar krtku, co se děje, že tak pelášíte?
- Ále, do lesa přišel berňák, tak proto, to víš, já mám nahrabáno, stará má nahrabáno, děti taky, tak padáme!
- Čeče, ty z toho naděláš! Koukni se na mně! Já mám holou prdel, stará má holou prdel a děti ty taky a tejně jsme zkončili za mřížema!!!
Jde čáp kolem lesa a najednou proti němu vyběhne medvěd - úplně prchá, jak o život.
- Co je, medvěde? ptá se čáp udiveně.
- Ále, do lesa prej přijde berňák, tak balim a mizim. To víš, já mám kožich, stará má kožich, děti taky každej, tak balime a padame!
Čáp, když to slyší, tak taky maká domu a potká krtka. Ten se diví:
- Co je čápe? Proč tak chvátáš?
- Ale, do lesa má přijít berňák, no to víš, já si žiju na vysoký noze, stará si žije na vysoký noze a děti taky, tak padám!
S krtečkem to trhne ulekem a běží k rodině, balí a utíká z lesa. Utíká skrz Zoo, kde ho z klece vidí opičák a ptá se:
- Nazdar krtku, co se děje, že tak pelášíte?
- Ále, do lesa přišel berňák, tak proto, to víš, já mám nahrabáno, stará má nahrabáno, děti taky, tak padáme!
- Čeče, ty z toho naděláš! Koukni se na mně! Já mám holou prdel, stará má holou prdel a děti ty taky a tejně jsme zkončili za mřížema!!!