Co se najde v diskuzich

prohledat
13 příspěvků (zobrazeno 1 až 13) od 17.12.2003 do 10.01.2004, založil/a
řadit dle data
12:03:29
10.01.2004
P.J. Tunat
Nooo...ja si myslim, ze ta zenska na to ms pocitacema nebyla tak spatne, kdyz byla na tu disketu dat zastupce 1
17:18:32
20.12.2003
Meap
-> Labros: Pocitac je jako cokoli jineho. Pokud chces ridit auto, take to neumis od narozeni, ale musis se to nejprve naucit. Pokud chces sekat kosou travu, take se to musis naucit a pokud chces delat s pc je to zase o tom, ze se to musis naucit. Proste zakladni princip znat musis, bez toho to nejde.

Samozrejme je jasne, ze program by nemel delat programator pro sebe, ale pro uzivatele. Pokud vi, ze jeho program budou pouzivat lide, u kterych se predpoklada minimalni znalost pc, tak hold ten program musi byt jednoduchej jak pumpa na mocuvku, jinak ma smulu on ... uzivatel si najde neco jineho.

11:07:49
19.12.2003
Labros
-> Sita: Nic proti, ale tuším, že jsi ještě na škole, kde já jsem taky zastával spoustu ideálů... Jako třeba, že je lidi možný naučit něco o softwaru, se kterým mají pracovat...
17:55:48
18.12.2003
Sita
2Labros: Taky mam s pocitacema lecos spolecnyho a zastavam nazor, ze snaha o vytvoreni softu se kterym bude moct delat kazdej aniz by o tom neco vedel te privede do cvokarny... A dokonce si myslim, ze to ani neni spravna cesta (viz MS Office...)
16:53:43
18.12.2003
Labros
Musím ještě dodat, že nemůžeš ani po každým chtít, aby měl představu o kapacitě diskety 3
16:52:37
18.12.2003
Labros
-> CHIP: Poznámka T.Č. nebyla mimo. Naopak je pravda, že PC jsou (nebo měly by být) dělaný tak, aby s nima mohl pracovat i člověk co o nich nic neví (jako už 100 let s autama.) A ta ženská sice napsala opravdu komický příspěvek, ale nemůžeš chtít naprosto po každým, aby věděl a pochopil, co je to zástupce. Ten název sice něco vypovídá, ale ne všechno a každýmu. Vím, o čem mluvím, živím se vývojem software...
08:49:35
18.12.2003
CHIP
-> Tomáš Černý: Ja z tebe prece nedelam vola .... Je jiste ze jako clovek z branze muzu rict, ze ta divka byla slusne blba ....

Mas jiny nazor nic vic nic min ....
16:28:55
17.12.2003
CHIP
-> Tomáš Černý: Tahle tvoje poznamka byla opravdu uplne mimo ... Sorry Tome ....8
16:06:18
17.12.2003
Simi
-> BlackSUN: mam kamaradku, ktera se umi hrabat i v ... aute...
14:35:22
17.12.2003
BlackSUN
Tak to je dobrej hlod... Holt prostě někdo je jenom uživatel, no... to je jako byste chtěli, aby se ženská hrabala v autě... Stejný jako s kompama nebo elektronikou.. Jasně, sou i výjimky, jako obráceně sou i neschopný chlapi (považuju za položeny :-) ), holt neni každej umělec na všechno... Ale pobavení dobrý.. 71
10:25:13
17.12.2003
Komár 1981
Lidi jsou opradu www.olove.cz!!! 2 Delam na vysoke skole - znam z praxe obdobne pripady... bohuzel...
09:54:10
17.12.2003
CHIP
Ty vole ty lidi jsou debilni ... to je strasny ...3
09:27:05
17.12.2003
Meap
> Dobrý den,

> Když chci zkopírovat film na disketu, tak když dám "vložit", tak se mi

> objeví hláška, že na disku A:\ není dostatek místa. Musím tedy dát

> "vložit zástupce" a potom už se film na disketu vejde. Problém nastane,

> pokud ho chci spustit na jiném PC, objeví se mi "zástupce nebyl

> nalezen", přitom v mém PC ten film z té diskety normálně spustím.

> Čím to?

> Miluše Peštuková

>

> Nejlepší je tahle reakce:

>

> Mila Milusko,

> Do svojej kabelky tiez nenapchas krasny novy kozuch (kozich ), ale

> listok s tym ze kozuch je v skrini sa ti do tej kabelky bez problemov

> zmesti...

> Takze ked si doma a precitas si ten listok z kabelky ze kozuch je v

> skrini, tak ho tam aj najdes...

> Horsie je to ked si u kamaratky, z kabelky vytiahnes listok a precitas

> si ze kozuch je v skrini, ver mi, tam asi ten kozuch nenajdes...

> Este jedna napoveda: Kabelka=disketa, kozuch=film, listok=zastupca...
Extreme Tyres