Z http://yfca.bloguje.cz

prohledat
4 příspěvků (zobrazeno 1 až 4) od 30.01.2004 do 31.01.2004, založil/a
řadit dle data
00:11:10
31.01.2004
Tomáš
Dík na tip na dobrej blog - z fůry věcí jsem měl pořádnej výtlem :)))
23:41:38
30.01.2004
cWRČek - zrušená registrace
to muj tatik kdyz se vratil po pulroce ze zahranici kdyz mi bylo cca 2 roky tak sem se ho v tramvaji porat ptal, jestli je opravdu muj tata. LIdi prej divne koukali. Ale proti tadytomu je to lehkej odvarek
23:33:49
30.01.2004
Martin
Hmmm co asi následovalo.... 37 120 121 150 89
22:10:49
30.01.2004
Bob
Rozhodla jsem se, že pojedu tramvají, což se ukázalo být vynikajícím nápadem, neboť jsem byla svědkem neopakovatelného dialogu asi tříletého kloučka a jeho mírně nervózního otce. Stáli ve druhém voze na zadní plošině a dívali se ven. V jednu chvíli se na kolejích za tramvají objevil servisní náklaďák Dopravních podniků.

"Jé, tati," ozval se synátor nadšeně, "za námi jedou hasiči!"

"To nejsou hasiči. Tohle auto opravuje koleje," pravil tatínek.

"Ne, ne, to jsou hasiči, protože maj červený auto," trval na svém chlapeček.

"To nejsou hasiči," nesouhlasil s důrazem na prostředním slově otec, "to je auto Dopravních podniků."

Synek se nedal. "Ne, jsou to hasiči, protože mají maják," vybafl vítězoslavně.

Otec zbrunátněl a na celou tramvaj zařval na nezbedného potomka, aby byl zticha.

"Jestli na mě budeš křičet", řekl klidně hošík, "tak já řeknu mamince, že jsi ráno čůral do umyvadla!"

Celý vagon zařval smíchy. Tramvaj vzápětí zastavila a rozzuřený tatínek, rudý jako rak, rval synka ven.

"Tati, ale tady přece nebydlíme! Proč vystupujeme?", zaslechla jsem vzorné děťátko těsně před tím, než tramvaj zavřela dveře a dala se do pohybu.

Extreme Tyres