Dohaduje se American, Rus a Cech kdo ma doma nejvetsi kopec. American rika: "kdyz me vysadi z vrtulniku rano na kopci - jedu a na vecer jsem doma." Rus na to: " Ja kdyz se spustim z naseho kopce v pondeli rano, tak jsem v patek navecer doma." Cech chvilku vaha a pak povida: "U nas to jde z kopce uz patnáct let a teprve ted to nabira poradnej svunk."
gapers (08.02. 04 14:49)
Malý Ferko příjde domů celý umazaný..
Dežo: "Eržika!!!, umyjeme to děcko nebo di uděláme nový?"
Přijde učitel do třídy a řekne.
Tak děti tato místnost má 15m2, sluníčko sem svítí pod úhlem 20stupňů, kolik mi je let ? Udivené děti otevřou pusu do kořán a neví.
Přihlásí se Pepíček a řekne : 48 let na to učitel řekne : jak jsi na to přišel Pepíčku ? Pepíček odpoví : já mám doma bratrance kterému je 24 let a táta říká že je napůl debil
Ptá se učitelka žáků ve třídě:"Tak kam pojedete letos o prázdninách?"
"Tak třeba ty Kačenko."
"No, u nás se většinou mluví německy, tak asi do Německa či Rakouska."
"A co ty Lojzíku?"
"Poněvadž se u nás mluví převážně francouzky, tak do Francie."
"Karlíku, kam máš namířeno ty?"
"Jelikož máma je britka a u nás se mluví většinou anglicky, tak do Británie."
Učitelka si však všimne, že se Pepík nehlásí, což jí je divná, a tak se ho taky zeptá:"Pepíčku a jak jsi na tom ty?"
"No u nás se většinou mluví sprostě, tak asi zase do prdele."
Vyjde si paní učitelka se svou třídou ven a ukazuje dětem krásy přírody,ptáčky,květinky a jiná zvířátka a Pepíček najednou zvolá paní učitelko, paní učitelko ten černý býk vydupal tu bílou krávu. Pepíčku, jak to mluvíš říká se překvapil. Druhý den jdou zase tou samou cestou a Pepíček zase paní učitelko ten černý býk překvapil tu bílou krávu. No vidíš Pepíčku jak to jde, když se chce. A Pepíček no když von vydupal tu hnědou!!!!
Přijede na celnici David Coperfield.
Policajti sou z toho ůplně vedle a chtěj aby jim něco předved.
No tak David vezme panáka vodky, postavího na auto, zamává šátkem a panák je pryč.
No všichni sou z toho nadšený až na jednoho celníka. Ten přijde k Davidovy a řiká co to bylo za kouzlo.
Hele vidíš ten nákladák, tak ten je plnej lihu.
Vezme razítko, udělá s nim švih do lejstra. No a ted je tam zelenina.
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
mix 9
prohledat
1 příspěvků (zobrazeno 1 až 1) od 08.02.2004 do 08.02.2004, založil/a
22:27:21
08.02.2004
08.02.2004

Bob