2 do naších tmavších spoluobčanů

prohledat
7 příspěvků (zobrazeno 1 až 7) od 20.11.2002 do 21.01.2003, založil/a
řadit dle data
16:13:27
21.01.2003
pavel
Jede autobus plný cikánů na výlet do Terezína.Kousek před cílem dostane autobus defekt a řidič zastaví,zjistí ale že nemá nářadí a jde hledat pomoc.Opodál stařeček okopává záhonek u svého domečku a řidič se vydá k němu a optá se ho:"vidíte stařečku co jse mi stalo?nemohl by jste mi pomoct?" a stařeček odpoví:"rád bych synku,ale já mám pec malou!"
22:05:17
20.01.2003
Komanc
Jeden ode me.......

Vali si to takhle romsky spoluobcan po dalnici ve svim novim Medourovi a kdyz tu najednou rana jak z dela.Vystoupy aby zjistil co se stalo a vidi,ze mu praskla zadni pneumatyka,tak vyheveruje toho svyho Medoura a vymenuje kolo,kdyz v tom dalsi rana.Cigan se zvedne a co nevidi jinej cigan mu tyci rozbyl okno.Tak na neho rve:"Hej more co to delas?"a ten druhy mu odpovi:"No co ty beres kolo ja zas autoradio!"
12:53:21
27.12.2002
Luděk
K vyjmenovaným slovům po d patří u romů mimo jiné: dylina, dyskoteka a dy do prdele ...43
13:37:09
15.12.2002
JohnyJ
Cikán zabije černochovi dítě.

Naoplátku zabije černoch dítě cikánovi.

Jaký je skóre?

...

...

...

2:0 pro bílý!
21:45:42
21.11.2002
Dan
Víte co vznikne z cigána, dyž ho převálcujete ?

.............

CD - Rom

:o)
14:45:22
20.11.2002
Luděk
Říká takhle cikán při interviu do televize: " jsem od vas neustale diskriminalizovan,dokonce tak,že jsem byl několikrát v diskriminale".
08:04:15
20.11.2002
Bob
Havarují běloch a cikán a oba jsou těžce zranění. Přijede sanika a začne nakládat bělocha a na cikána kašlou. Cikán začne na doktora řvát: Néé, to rasyzmuz. A doktor se ho zeptá, jakej rasizmus? Jakej je ten chlap? bílej. A jakou barvu má ta sanitka? Bílou. Tak si tu pěkně počkej na tu svou.

Sedi dva polisi v aute u silnice a zrovna pobliz prechazi cikan.Najednou z poza zatacky vyjede nakladak a srazi ho. Ridic zastavi, hodi tam zpatecku a prejede cikana jeste asi tak petkrat a pak v klidu odjede. Policajt vykuli oci a rekne kolegovi: Videls to!To byla ale brutalni sebevrazda, co?
Extreme Tyres