-> Sajmon: No končím. Určitě... asi... snad... už... Dneska jsem se vracel znovu do práce, už jsem byl na cestě domů no v 1/3 skryté číslo... tradá nazpátek. Sice je fakt, že dneska jsem byl pracovně v Olomouci a štrádluju to z auta zcela bezmyšlenkovitě a jen vyhlížím číslo popisné a najednou mi padne do očí nápis škoda tak koukám - výloha a v ní díly. Tak jsem si říkal, že se stavím jak půjdu nazpátek... máš rozum? Vzpoměl jsem si za Olomoucí... ale budu tam muset někdy napsat služebku pro něco protože ve výloze na mě vyhlížely kompletní světla na 100/110L, R i s hrncema a nějaké další věcičky - blinkry na Emko origa a zadní světla ale nebylo vidět jestli Czech, nebo Czechoslovakia... budu to muset pokutit jak se vrátím - jedu teďka pryč ale už jsem přemýšlel, co bych si potřeboval objednat, vyměnit a koupit abych tam zajel v pracovní době...

předce jen jet jen tak do Olomouce se kouknout na díly to už je i pro mě trochu z ruky...

Ale asi budu potřebovat nové "monterky" tak si holt budu muset napsat po výjezdu nutné "vystrojení"

Ono s těma dílama máš pravdu, víc se toho najde už na burzách a tak různě než v mototechnách. Nejhorší je, že vím o jedné kde mají plný sklad nových věcí které odložily protože se to prostě neprodávalo, ale nechce to ani za nic otevřít. Považuje to za bordel a nechce se mu s tím nic dělat... by se to muselo popřekládat a pro pár hovadin to prý nemá smysl... Ale onehdá jsem potkal válendového skrývače dílů. Bral jsem nějaké věci a chtěl jsem origo boční blinkry a řekl mi že má!

Vytřeštil jsem oči a že kde a on mi povídá že doma ve válendě tak jsme jeli k němu a mám teda 1 origo 100%-tní pár. A co zdíš a nahazuješ? Stavíš novou garáž? Jak se vrátím tak uvidím jak škola a co v práci a napíšu a někam zajdem. Jsem hned říkal nadřízenému ať mi napíše volno pondělí, úterý po návratu... ani hovínko... nelze není náhrada. Prý jestli budu hodný tak středa na 50%. A to jsem si chtěl od všecho orazit... je to marné, marné, marné....