skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
to minno
prohledat
45 příspěvků (zobrazeno 1 až 45) od 02.06.2009 do 30.08.2010, založil/a Tuner#2 - zrušená registrace
-> minno: môžeš to pretrieť farbou ale neverím že tomu že to pomôže
-> minno: me noc netece ve spoji ani prd 

-> minno: ted už nijak 

čím by bolo dobré poistiť tesnosť bloku prevodovky? prejsť to po obvode nejakou farbou?
-> minno: olej v prevodovke vymeň ako pri zábehu motora cca 2000km , nevytáčaj to studené a citlivo rad a jazdi , neviem čo viacej riešiť , na zábeh by som možno dal aj 75W/90 olej nech je tam hned
-> Bobesh: Vďaka. No mne šlo hlavne o ten olej, ako dlho tam nechať prvú náplň a tak. Predsa len tam určite budú nejaké mikro oterky z nových ozubení a treba to prepláchnuť, než si to sadne. O zábehoch motorov píše hocikto hocikde, ale o nových prevodoch sa už toho človek moc nedozvie.
-> minno: Milane klíííííííd... Pokud tam nemáš ještě náplň,tak pro začátek určitě 80ku,po tisíci ven,další do pěti tisíc a pak už normální interval. Rychlost neřeš,nejseš žádnej Lauda,nemám strach. Spíš pomaleji přeřazovat,aby si to synchrony stačily přebrat,já na to mám styl "Á-dva tři,šou -dva-tři"podle Šimka&Grossmana( ),prostě odpočítáváš sekvenci "vyřadím-posečkám-za
řadím". Dvakráte vyšlapovat spojku tě nutit nebudu,nejseš pilot Liazu,i když znám jedince,co to praktikujou i v osobáku.
-> spartra:

-> MOLSO: 

-> minno: ty tie sliny vsade pouzivas .... aj ked si dvojpiesty skladal ...

-> Tomo: to víš první anální sex byl s hadicí
www.ulekare.cz/video/vide ozaznam-kolonoskopickeho-v ysetreni-s-komentarem-8263 ?search=kol...
-> minno: nu až zksuíš gel, nebudeš chtít jinak

www.ulekare.cz/video/vide ozaznam-kolonoskopickeho-v ysetreni-s-komentarem-8263 ?search=kol...
-> minno: nu až zksuíš gel, nebudeš chtít jinak

-> m8rinek: -> spartra: už som tam tie hadice narval aj bez lubrikantu, stačilo tie koncovky oslintať :)
-> Matthes, záškodník z TechWebu:

-> Tomo: S tim prisel Kaprik a pani Kaprikova si myslela ze ji zahyba.
-> spartra: pani to su skusenosti ...

-> minno: zkus lubrikační gel
ideál na gumu, nebo na gumové spoje trubek www.triker.cz/eshop/.../m
ontazni-maziva-050303 v podstatě též lubrikační gel, jede to jak pomásle
až na dno

-> minno: na to se vykasli a dej pred pumpu ten plastovej filtr je delanej na 6 a 8mm hadici, takze dovnitr 6 a ven 8 ;)
-> minno: JJ jde to tam blbě, ale jde. Jinak nemáš vůbec za co.
-> MOLSO: motorcek mas v garazi uz ...
som ho videu 

-> minno: pumpa dorazila aj s tebou a aj s mojim motorcekoom ?

-> Tuner#2: tak pumpa už úspešne dorazila domov spolu so mnou :-) Fakt vďaka. Skúšal som natiahnuť na tie 8 mm koncovky tú klasickú 6 mm hadicu, a moc to nešlo....bude to pôrod tam tie hadice dostať, konce budem musieť asi v niečom roztiahnuť, alebo nechať zmäknúť v nejakom roztoku :), nech to ide ľahšie.
-> Tuner#2: super
-> minno: Mám to uloženo jako upomínku v mobilu co všechno naložit do žlutky na Hrocháč v pátek až přijedu večer z práce 

juuuuu už sa hrozne teším na pumpičku :)
-> Tuner#2: a asi už aj ty na svoje peniaze že....budú budú
-> Tuner#2: a asi už aj ty na svoje peniaze že....budú budú
-> petr s: Asi 114 l/hod.
www.facet-purolator.com/i ndex.php?option=com...
je to ten typ 40105
www.prevod.cz/index.php?s tr=160&am...
galony jsou US ne UK
www.facet-purolator.com/i ndex.php?option=com...
je to ten typ 40105
www.prevod.cz/index.php?s tr=160&am...
galony jsou US ne UK
-> petr s: To bude vědět Tomáš, já to tak nestudoval, ale je tam psanej myslím tlak - můžu se doma podívat.
-> Tuner#2: Kolik dává litrů?
-> minno: Co osobně vím, tak ne. Pokud někdo jo, tak se mě ozvěte, ale vypadá to spíš na ten Hrocháč.

-> Tuner#2: juuuuuuuuuuuuu
krása :) super super, ďakujem veľmi pekne. Nejde nik od vás z Plzne o týždeň na IV. sraz Moravský kras? Tam idem. Ak nie, tak potom o 3 týždne na Hrocháči.

-> Pilot 105: Já mám asi 2cm a je to na nich krásně naměko.
Ale ani nevím z čeho to bylo a je tomu už 5 let co jsem je kupoval.

-> Tuner#2: Tak to nevím, já si je nechal vyrábět, protože v krámu mají jenom hrozné špalky, i ty od Křenka jsou zbytečně vysoké (asi 3 cm). Ty moje mají závit M6 a rozměry - průměr 20 mm a výšku 10 mm.
-> Pilot 105: Já je kupoval u Regnera, takový malý měkký válečky, podle mě běžně k dostání. Kolik stojí u Křenka?
Měli jste objednat ještě silentbloky, bez nich to dělá hrozný kravál.
Máš to levnější než měl Miloš - platba je možná v českých na Hrocháči?
-> Tuner#2: super
Takže i já mám skutečně koncovky 8mm a na tom normálně natáhnutou benzínovou hadici.
Takže jsem dnes objednal, ve středu/čt bych to měl mít doma. Pak sem hodím cenu.
Takže jsem dnes objednal, ve středu/čt bych to měl mít doma. Pak sem hodím cenu.
-> Pilot 105: Aha, proto mě cpala tu osmičku. Mám jednu doma, tak to přeměřím.

-> Tuner#2: Koncovky na 6ku nemají, tenkrát jsem to taky řešil.
-> minno: Není problém natahnout 6ku hadičku na 8ku koncovku.
-> minno: Není problém natahnout 6ku hadičku na 8ku koncovku.

-> minno: OK jsem Lama, ale určité věci si do hlavy prostě neberu. Určitě dám vědět.

-> Tuner#2: pozeral som dnes aj do katalógu a je to 6 mm. Tak vďaka. Potom sa ozvy.
-> minno: No paní na mě včera vyhrkla v telefonu na jaký průměr a já si zaboha nevybavil jaké jsou benzínové hadice, zda vnitřní 6 a nebo 8mm. Pokud je to 6mm, tak objednám na 6mm.
Jak už jsem to neměl dlouho rozebrané, tak se mě to vypažilo z paměti. Raději to doma přeměřím a příští týden objednám.

-> Tuner#2: Ahoj, no super, tak ťa teda poprosím o objednanie. Hadice mám klasiku 6 mm, natiahnuť to na tie 8 mm koncovky by nemal byť problém, či? Ty to máš ako?
Samozrejme všetky náklady spojené s nákupom uhradím. Ďakujem.
Samozrejme všetky náklady spojené s nákupom uhradím. Ďakujem.

Takže pumpa 40105 (60460) stojí 1.405,-
Rovné koncovky na hadice 49,-/za kus.
Na ty hadice je to na průměr 8mm, jaký máš hadičky na benzín?
Něco bude stát samozřejmě i pošta, ale jinak za to nic nechci nechám Tě origo fakturu. Pokud teda chceš, tak to objednám.
Rovné koncovky na hadice 49,-/za kus.
Na ty hadice je to na průměr 8mm, jaký máš hadičky na benzín?
Něco bude stát samozřejmě i pošta, ale jinak za to nic nechci nechám Tě origo fakturu. Pokud teda chceš, tak to objednám.