-> Kaprof-Los Koramos: u mě taky...vytuneluju doma jednu modrou obálku parking může bejt u nás na firmě,tam se to ztratí...a třeba bídnu šéfovi a občas by udělal nějakej kšeft....
-> Kaprof-Los Koramos: však jsem říkal že na mě to vychází 12 a více...a chlapek mi psal že do 5tkč,čemuž nevěřim....leda to dostat na veteránskou testaci,když by měla vhodnej rok...
-> David29: je to vděčný auto...díly za pár kč,pro někoho kdo je schopnej a ochotnej si auto opravit to je dobrá volba....dát auto do servisu a zaplatit balík umí každej kdo na to má....já s aviema jezdim občas a není to špatný...samo že daily je oproti tomu luxus ale....
-> myschaak AZNP K.Hora: No já jsem si taky myslel, že to neprojde a že přepíšou kategorii... Nicméně paní se podívala a zkonstatovala: "Aha. To je N2, takže EKO poplatek platit nebudete." A bylo po pr... To že by to v podstatě mělo bejt N1, nebo by se stím nedalo jezdit na sk. B ji nějak nezajímalo... Podstatný pro ní bylo, co je tam napsaný...
-> Kaprof-Los Koramos: -> myschaak AZNP K.Hora: S tou ekodaní je to asi takhle... Pokud to má v papírech N1, nebo M1 tak se EKO platí, pokud to má cokoli jinýho (N2,N3), tak se neplatí. A nezáleží na tom, jestli omylem, nebo to tak opravdu má bejt. Nám přihlásili multikáru, která měla v papírech N2, i když to bylo do 3,5t a tím pádem by to mělo bejt N1 bez EKO...