skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
pro Marchal1977
prohledat
2 příspěvků (zobrazeno 1 až 2) od 09.10.2010 do 09.10.2010, založil/a Jirik_Tuňák - zrušená registrace
Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod:
existuje tu neco jako soukroma zprava tak si svoje problemy reste tam
Zastavil:Zazaa
19:38:26
09.10.2010
09.10.2010

MATTESS
Když si člen Marchal1977 stěžuje, že se nectí téma, mohl by přístě ctít již založená témata k danému problemu, ať ty informace nejsou roztahaný všude možně
19:19:02
09.10.2010
09.10.2010

Jirik_Tuňák - zrušená registrace
skoda-virt.cz/cz/.../1380
03-pozor-clen-motordesign-
alias-daniel-chilo
Nikde nevidím nic závadného. Co jsi potřeboval jsi se dozvěděl a jinak se pouze diskutovalo s ostatními, resp. mě zajímalo co vás k nákupu na Aukru apod. vede. Tak se uklidni. Nadávat jsem ti taky nenadával a odpadávání od prdele si nech pro sebe též, abych tě do ní jednou někde nenakopal.
Jestli ti vadí, že se diskutovalo s těmi, kteří ti i poradili, tak se jich příště neptej a vyliž si prdel.
Nikde nevidím nic závadného. Co jsi potřeboval jsi se dozvěděl a jinak se pouze diskutovalo s ostatními, resp. mě zajímalo co vás k nákupu na Aukru apod. vede. Tak se uklidni. Nadávat jsem ti taky nenadával a odpadávání od prdele si nech pro sebe též, abych tě do ní jednou někde nenakopal.
Jestli ti vadí, že se diskutovalo s těmi, kteří ti i poradili, tak se jich příště neptej a vyliž si prdel.
Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod:
existuje tu neco jako soukroma zprava tak si svoje problemy reste tam
Zastavil:Zazaa