skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
brno help tlumič rapid
prohledat
16 příspěvků (zobrazeno 1 až 16) od 13.10.2010 do 17.10.2010, založil/a Strašlivý Píďa (aka PeťaKlíč)
-> Kloggie: taky problem podlozit to heverom a zdvihnut za spodne ulozenie tlmica s vlozenou pruzinou (cele sa to stlaci a potom uz to nasadit ide v pohode, len u kyvky je to trosku sejdrem ...
No já sem teda stahovák potřeboval, pístnice v zadním tlumiči mi nedosáhla do díry v kastli (odstrojený kastli), tak sem to musel stáhnout. Ještě by se hodila ruka Saxány, která by tam nahodila tu matku.
-> darklord: stačí aby tam šel přidělat, to na čem jezdím jsou taky zázraky 

cece keby si povedal skorej, dneska som ich vyhodil z garaze do kontajneru, ak tam rano este budu tak jeden mozem odlozit, ale su teda KO
-> Nwkt: aj tak tomu nerozumiem čo musí robiť s pružinami , tlmič flexou rozrežem pomedzi pružinu a vyhodím von
-> Nwkt: ale stale nevieme naco mu je ten stahovak
-> suri: Peťa Klíč 13.10.10 09:35:36 napsal: de o to.. bouchl jsem asi před rokem o jakejs debilní kanál a ohnul ten závit.. tlumič má vůli a radši bych to měl v cajku před STK
-> Peťa Klíč: v živote som na výmenu tlmičov na škodovke sťahovák nepotreboval takže nerozumiem čo tu píšeš
ok nepotřebuju ale dělá se to s nim líp
což ovšem neřeší muj problém

což ovšem neřeší muj problém

-> Nwkt: to som si myslel
-> suri: sry, jsem četl zadní 

-> Nwkt: však píšem
-> suri: Ani na přední
na žiadny tlmič na škodovke nie je potrebný sťahovák , vždy je to otázka 17 matky a dvoch M8 skrutiek
Na to nepotřebuješ stahovák
ahoj,
někdo tak hodnej v brně že by našel nějakej klidně i zrakvenej zadní tlumič na rapida a helpl by i s výměnou (majitel stahováků na pružiny)?
de o to.. bouchl jsem asi před rokem o jakejs debilní kanál a ohnul ten závit.. tlumič má vůli a radši bych to měl v cajku před STK
někdo tak hodnej v brně že by našel nějakej klidně i zrakvenej zadní tlumič na rapida a helpl by i s výměnou (majitel stahováků na pružiny)?
de o to.. bouchl jsem asi před rokem o jakejs debilní kanál a ohnul ten závit.. tlumič má vůli a radši bych to měl v cajku před STK