skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
nesvítí blinkry
-> Pedros: Tak to jo

-> Syny: v ochcávce už prý není tenhle elektrickej přerušovač,je to prý v jednotce..Když je ho kdysi ve čtvrŤáku scháněl,tak jsem chtěl taky oktávku a ten prý dle mototechny není
-> spartra: me by zajimalo jestli by ten preusovac sel dat do shade a kolik stoji
Ale jinak na ten z filcky nedam dopustit - fakt luxus oproti tomu co tam je origo..

-> Syny: tak si musíš koupit oct 2

-> spartra: ale tak to mas fuk, ja mam z filcky a pohoda.. Jen se upravy ty kabliky a luxus... Jeste by to chtelo tu vychytavku co maj Octavie II ze kdyz tuknes do ty packy na blinkry, takse te ve smeru 3x rozblika blinkr... Coze je mazec... Proste to blika 3x namisto toho "jak dlouho to drzis - tolikrat to blikne"...
-> Syny: proč pak z felicie, já tam dal ze sery nebo taky z ibizy jede taky

-> Reeaper: u eLkovy palubky je jednoducha pomoc... Vyklopis kaslik a narovnas si ho tam
Ale ja vsem doporucuju a prosazuju jak muzu prerusovac z felicie! Fakt mazec vec!

-> Reeaper: a to je takovej problem ty žárovky zmerit ? jenom merit a merit..jinak to nepujde

-> Petrxall: jj přerušovač - taková malá krabička za spínačema.. celkem zákeřná, nepodařilo se mi to narvat do půvoní polohy a te´d mi to tam chrastí **
ten plíšek tem tlačí dost - když tam rvu žárovku, tak prostě cítím, jak tlačím na ten plíšek.
Kdyby tam nebyla kostra, nejde tam proud

Ale proč tam sakra de šťáva, ale nesvítí to
jedině vadný žárovky, ale tomu už nevěřím :-/
A nebo že by tam šla tak malá šťáva, že to na multimetru ukáže, ale zkoušečka, ani žárovka se nerozsvítí?
Kdyby tam nebyla kostra, nejde tam proud

Ale proč tam sakra de šťáva, ale nesvítí to

A nebo že by tam šla tak malá šťáva, že to na multimetru ukáže, ale zkoušečka, ani žárovka se nerozsvítí?
-> Petrxall: zkus jinej přerušovač,bude to v něm s největší pravděpodobností
já se připojím s trošku jiným problémem, jestli můžu do tohoto tématu.... blinkry mi jdou všechny v pohodě, ale pouze, když dávám směrovky... jakmile dám výstražný, tak svítí stále... bylo to z ničeho nic, nechápu, nemá někdo rozumné vysvětlení, čím by to mohlo být??
kostra případně kontak patice nebo kabel
-> Reeaper: kostra a nebo kontakt žárovky
-> Reeaper: S tim sem si neco nahral na kamosova facku... Porat tam sla stava ale neblikalo to, tak sem se nasral, vohnul ten plisek co je zespoda v kontaktu se zarovkou tam zarval a uz to slo

Tak pokud ty dle multimetru na kontaktech v tech blinkrech jde proud tak pak ma zarovicka jen spatny dotek. Skus prihnout ten spodni plisek. Doufam ze si to dobre pamatuju jak to vypada.
Ahoj kucííí, tka po výměně blatníků mi nesvítí blinkry , právě v blatnících. S DAVIDEM sjme je zapojili, jak maj bejt.. podle multimetru tam šťáva jde, zkoušečka ale nesvítila a žárovka neblíká.. nenapádá mě, čím by to mohlo být..