Silové pojistky (a všechny) jsou OK...
Máte někdo vyzkoušeno, jak dlouho auto pojede bez dobíjení s plně nabitou aku?
Benzín, aku 74Ah...
Benzín, aku 74Ah...

Já měl třeba vývody z motorku napadený mastnotou. nabobtnalo to a prolínalo. Nevím jak to má FL, ale u mého byl ten nárazník dole asi za pět minut a to sem umístění šroubů a matic jen odhadoval...to už mne víc nasraly ty nejtovaný plastový podběhy.

Co je to za matriál, ani těch 19 let to nevydrží. 

Bohužel tam mam jiné cidlo, než měly P2 a to už je nesehnatelné - vlevo.

Zelený je na zimu, bílý na léto.
!je to vo videu okolo 13min)Na konci videa odznie že neodporúčajú mu to ˝˝reklamovať˝˝ u predajcu lebo by to neobstálo pri súdnom spore.Vraj už pri tomto nájazde sa to nepovažuje za nadmierné opotrebovanie.FAKT???

Proste mi ten styl nesedi.

Naopak nemusím dělat žádné pohyby, ale budíky mám pořád na očích. Narozdíl od budíků schovaných za pidivolanty. Já nevím, že to lidem tak leží v žaludku.
Ať má každej v autě místo budíků rozvěšené třeba sušené čůráky a každému je do toho prd. Sharan bude při stejném stáří a výbavě drahej jako prase a bude mít najeto km jako celá vesnice na všech autech dohromady. Nemá rovnou podlahu, zepředu nepůjde projít dozadu a třetí řada sedaček je parodie na sezení a nemůže být homologovaný jako osmimístný. Člověk aby se bál do toho naložit bordel na zahradu. Takže já zase nechápu, kdo za to ty peníze je ochoten dát.

Tachometr a otackomer jsou oci, cervenej displej podtim je pusa, vydechy topeni s ovladanim budou treba ruce a co muze byt volic prevdovky radsi nechci domyslet...

, kdybyste s tím jezdili třeba půl roku, tak vám to přijde lepší než klasický. 

jeste na volantu pro palce spinace na dvojce tezkejch kulometu, a je to jak ve Spitfiru 

S cejchováním budíků a rozložením hodnot nemám problém.