To riziko tam mám i já, jakožto pojištěnej, ale díky plnejm bonusům to tolik nebolí.
-> Jirik_Tuňák1983 20.03.19 08:39:58:
Bonuxy začnu řešit až po narozeninách a to ještě tak, že si asi na sebe nechám napsat kámošovu Š100L.

Resil jsem ted pojistku na prvni auto pro syna , 1.6 benzin 79kW a pod 7.500 jsem se nedostal a to tam nema nic navic. Obesel a zkusil jsem vsechno, takze neverim, ze trojka je nejaka verejne pristupna moznost 

U skútru jen čekám, až se oteplí, abych ho mohl zprovoznit a půjde do světa taky, protože na něm už nejezdím, resp. vloni 2x. Ještě počkám kvůli případnému služebnímu vozu a pak to začnu nějak do hloubky promýšlet. Nic v tom nehledej, spíše asi rozmar pořídit něco novějšího, třeba ještě v tovární záruce a nebo počkat na tu novou 508, až to spadne
. Jinak mám tři favoriti Renault Talisman konby s benzínovou 1.6, Superb III s benzínem (ale ten se mi líbí jen zvenku), Renault Grand Espace. Volvo V70 už je výběh a v podstatě se nedá nic s požadovanou motorizací nalézt, je to už také dobrých 8 let staré a nebo jsou tam šílené nájezdy.