-> Jirik_Tuňák1983: Jezdíme vesměs klidně právě... tam je spíš otázka, jak to načasovat, aby ten pád pod 4mm limit nepřišel před zimou ale až po ni, aby je pak člověk mohl ještě jedno léto dojíždět

Jinak cenovka není tak strašná - Michelin, Goodyear a podobné okolo 2600... Když si vezmu, že by mi to ušetřilo náklady s nákupem další sady disků a jedné sady pneu (zimáky nemám vůbec a současné letní bych řekl, že dají tak akorát tuhle sezónu a končí), tak mi to ekonomicky vychází docela solidně. Rád bych se právě vyhnul situaci jako s předchozím Sobem, kdy jsem na druhou letní sezónu ze 4 kupoval nové letňáky a než jsem auto prodal, tak na nich okometricky byl úbytek vzorku 00nic... a zimáky, na kterých jsem tu kupoval a dával jim tak jednu zimu jsem nakonec vyměnil až těsně před prodejem auta (naštěstí za sice pěknou, ale už jetou sadu jen za 3000 Kč a přezutí u Myšáka bylo taky za dobře). Celkově jsem za kola, pneu atd za celou dobu vlastnictví dal 22 tisíc, tzn víc jako 0.50 Kč/km... to bych nerad opakoval.