Takovým to po předjetí rád šoupnu blíž před čumák páč jim to velmi částo nesmyslně brzdí

Pri kúpe som chcel pôvodne 1,5 a nakoniec som rád, že to vyšlo ešte na 1,4. A som veľmi spokojný, ako to chodí. A že je to ešte bez OPF filtra a ACT.
). To se snazili nejak eliminovat novym SW, ale obcas to lehce pozoruju i u myho auta. A za druhe ACT - tedy odpojovani dvou valcu. To jsem treba u Karoqa se 110kW vubec nepoznal, ale u myho s 96kW to znat je a trochu to vzdy cukne. Tedy ne vzdy, ale tak v 80% pripadu. Hned jak padne na auto zaruka, tak to necham deaktivovat...

v podstatě jedeš na nějaký kvalt ale už máš zařazený další u kterýho je rozeplá spojka v momentě kdy se to chystá řadit tak rozepne spojku na tom zařazeným a sepne na tom dalším

Je to tak, bohužel. Jelito neschopné koordinace ruka-noha moc krizovek nevyřeší.

Ale já nezpochybňuji, že pro mnoho lidí je automatická převodovka vhodná nebo dokonce téměř nezbytná. Pro mé použití je to naprosto zbytečná věc. Nenajedu stovky tisíc kilometrů ročně, do práce nedojíždím v koloně jsem jel jen na dovolené. Já si chci prostě řadit sám, tak jak mě to vyhovuje.