jde tam dat i 2101 s jeste nizsim vykonem (ale velikej, jeste poctivej), ale to uz je pro fajnsmejkry, sundavat kvuli tomu vyfukove svody

-> Bukaj 14.12.18 10:21:01: nissan a skoda, hoodne zajimave, kdopak od koho kopiroval?

Nebo to bylo oslovení?

nedavno zas nekdo, ze chce pridat na utulek, no dal bych mu treba kilo, ale nebyl to schopnej prokazat :( tak jsem mu rekl, ze psa mame z utulku a proste, on hned buh vam zehnej a jestli mu neco dam, rekl jsem ne... proste jsem mu uz neveril a doted si to vycitam, ze jsem mu nic nedal
clovek se citi fakt trapne, kdyz by mohl pomoci a nepomuze, ale zkusenosti s vychcankama bohuzel z cloveka udelaji, cim nikdy byt nechtel :(((
Každý má svoje starosti a potíže, někdo je závistivý a někdo ne. Útlocitný zrovna nejsem, spíše jsem (bohužel) někdy až moc tvrdý, byť se to hodí, když je potřeba něco nepříjemného rozseknout. Ale když v práci vidím, v čem se lidi dnes občas potácí, jak jsem uvedl níže, a je to rok od roku horší, trochu mi to nedalo nereagovat, protože dost lidí ve stejné situaci může být i zde. Vánoce a předvánoční čas s tím nijak nesouvisí.

no se uz tesim na jaro...

Ale radši pod cenou někomu, s kým vím, že se bez problémů dohodnu a bude to platit, než pak nahánět někoho kvůli přepisu.
Ale tam se ani nedivím, chci za to relativně dost a je to auto vyloženě pro nadšence.