-> Tuner#2: ten epox je super, na rapidu, co jsem mel opiskovany to drzi, na plech jsem daval slabou vrstvicku a vic naredenej, protoze je krehkej, staci dolicek a popraska :/ Ale zkusil jsem ho u rapida na podlahu a tam se zvednul, obrouseny jsem to mel, co to slo, tam prvni barva, kterou mi koroze nezvedla je FestB (superkov). Jsem zvedav, jak bude drzet ta Tva trubka k posilovaci...
Ja ted na naftovou octu koupil zinek ve spreji, pisi 99% zinku, tak kde je ta barva? :) uvidime, co to bude delat... jen mam strach, aby to nebyla takova srajda, kterou rozpusti technicak...
-> palinator 16.04.18 22:38:03: no pekne

radeji do toho u benzinove nebudu vrtat, kdyz to vypada bez koroze, ikdyz mam tendle rantl ohnutej od zvedani :/ a samo to tam je uz popraskane

ale ani v tech trhlinach neni rez, asi to udelal nekdo nedavno
-> Athlonek 16.04.18 23:10:36: snad naftova bude o trosku lepsi... varit na tom mam strach, abych zas neznicil altik... ikdyz takovej ruzek ridicova blataku :/
-> StepaNoFUN 16.04.18 22:01:19: me se tam nekam musi dostavat voda, zlobilo to uz v madarsku, kdyz prisel poradnej dest a ted jak zacalo prset, tak znovu, nejhorsi ze clovek musi vydelat zamek a pak auto zustane otevreny, takze to muzu jedine o vikendu, ale jestli bude pekne, tak mam dost prace na jinych autech...
-> saskyn2 17.04.18 00:23:36: ja nad 2 taky ohrnuju nos, asi Ti nafotim jednu firemni O2, ta ma uz diry v prazich a je cela orezla, je tak 5x vic rezla, nez moje felda 1.6 :) ale zas ma tak dvojnasobek najeto, to jo, ale zas je o dost novejsi
Jinak ja o vikendu zacal na octave delat dutiny :), no mozna to je zbytecne, protoze to auto spis odejde na elektriku, kdyz vidim, jak zvetrava ta izolace na dratcich, to je v pr...., rapid ma elelktriku 2x tak starou a ta izolace drzi, kablik ohnu a nic nepraska, jak u octy...