-> dragon_cb_cz 04.02.18 01:14:35: no ja se projizdel s 1.8T s elpigaz a parada, urcite to nedelalo todle... jenze to bylo odjety auto :/, copak ze melo dvojnasobek km ale i prevodovka uz mela nejlepsi za sebou a ani klimatronic me nepresvedcil :), vlastne kazdy auto s LPG, co jsem koupil bylo odjety, tadle 1.8T byla nejlepsi pomer cena stav. A je to asi fakt sazka do loterie, zrovna ten elpigaz se mi nedari odladit v nive, ale i tak tam dost setrim (letosni cesta 17300km me prisla na 20tis. kc palivo a to jsem jezdil i dost na benzin a to je dlouha 1.7 a byla vic nalozena, toho druheho s kratkou 1.6 LPG ta cesta prisla na 24tis. kc ) ale to je uplne jinej system.
S feldou mam jiny plany, uz me ji zacinalo byt lito, jak se na ni to denni jezdeni podepisuje...
-> Nwkt: tak to bych ho rovnou mohl prodat :), protoze dokud v tom nebude LPG, tak s tim pojedu maximalne na evidencku :). Ten co toto auto mel, tak mi rikal popravde, ze s tim jezdil za 12, coz nechapu...
Jinak tam namontoval trochu audio - predni nejaka kompa v MD rameccich a zezadu to taky docelala pekne hralo, jen tam nacpal nejaky horsi radio a vzal si woofer se zesikem a nechal tam i navedeny kabely na nej a me se nekde vali aktivni tuba dexon, tak ji tam zkusim napojit :).
A jeste nema plech pod motorem, ale plast, tak doufam, ze tam nejakej takovejdle pujde
www.skoda-dily.cz/nahradn
i-dil/1j0825237mkov-stredn
i-kovovy-kryt-pod-motor-ve
lky-cn-20607.html a vepredu je nejakej spoiler bohuzel slakovanej s naraznikem, fakt parada pro moje cesty :/.
Jinak pokud nekdo nevite, ktere LPG v tom fakt dobre funguje, tak na to kaslete

, zajima me ted spis, co muze byt s tim haldexem, kdyz to nehazi zadnou chybu, tak to asi v elektrice nebude? a je spis ucpane nebo nejak kousle cerpadlo? Diky.