Myslím, že za 2 hodiny určitě.

Kdyby ten šašula u nás měl origo skladem,po slevě bych byl taky někde na 10ti,takže to nema cenu řešit.Ale diky.Teď čekam jakou cenu mi vyplivne kelly přes známýho a asi po 3tí v životě vemu díly na kelly.

. Ted mi to potvrdilo, že jsem na tu B6 koupil blatníky protože to chci prodávat bez koroze, ne jako všichni napíšou bez koroze a je to shnilý jak brambory. No a ty starý blatníky si tady borec koupil za 2000 že jsou ještě dobrý, já myslel že mě klepne, tvl tak já za to dám 9000, ještě to půl dne přehazuju, aby to nějak vypadalo.....a borec to bude zase někde ladit na auto v tomhle stavu protože to ještě není tak hrozný

Hele regeneruje mu to asi úplně normálně, ted nevím jestli tam má dieselgate, ale myslím že jo, teda jestli to někdo nesmazal i s egrem
A na zahřívání si nestěžoval, ale taky jsem teda osobně čekal, že se to bude blbě zahřívat.

Já mam práci 2km takže já s tim jedu tak 2-5x za měsíc.
To se asi dělá sakum prdum celý viď...já ho poptam zda ho tady u nás umí origo.Nic jiného jsem ani neměl v plánu dávat.
Tak už je v servisu a buď se to podaří opravit, nebo půjde do inzerce se závadou... znovu se koukat jak na ní postupně sedá prach, že není pořádně poznat barva, na to už nemám nerva (a shánět někoho kdo by to opravil taky ne).

Ale pred tim jsem mel najezd taky nic extra - tak 15-17 tkm rocne (soukromym autem). Jen kdyz jsem delal jeste v predchozi firme a lital a jezdil mezi CR a GB, tak ty najety kilometry litaly po tisicich :)

Tedy jako mohlo by byt hur, o dost hur, to ne ze ne, ale ze bych do toho lil jen naftu a menil olej, to fakt ne :)