Brzdovku mám dost, to už jsme si stihli napsat na fb, když budeš mít cestu tak se stav nebo dohodni přes někoho pošlu

A pokud Ty soudis podle prahu tak se nediv že pak lidi třeba soudí tvého rapida protože je flekaty. Já tohle prostě nemám rád. Ale jako jo uznávám že z fotky je to mrdka a tan zbytek auta bude nejspíš podobný.

Mier súdruh

Nemam zájem na tom, aby to nechalo mne nebo ženu 100km od baráku.

Ale chápu jak to myslíš, taky mi kolikrát hlava nebere s čím lidi jezdí.

), tak je držím při životě. Teď třeba před STK vyvařuju P106, u kterýho bylo "jen" pár věcí, a to je to pracovní auto "do lesa". A teda záložní, když se něco posere na mojem nebo manželky autě. Taky jsem po koupi neudělal dutiny 

Jinak souhlas, s tímhle by mě vyrazili z stk už tak 10 let zpátky. Nescrapujou to dokud to pojede, nebo nebudou muset a pokud jezděj někde do vesnice vedle, tak je jim to asi úplně jedno. Já bych do takový shnilotiny děti neposadil, na druhou stranu je fakt že i takhle shnilá O1 bude bezpečnější než fungl novej favorit, nebo felicie a taky v nich lidi ještě jezdí, asi nemá smysl to hrotit...žij a nech žít.

ale mám ještě nějaký meze, takže s tímhle bych už taky nic nedělal leda prodal cikánům na dojezd