A táta to koulí max do 2,5 až 3. Jako druhý auto ( a maj ho naši už řadu let, hnuj je nastupce ) mají 405 kombi TD a to chrochtá taky od spoda a víš jak. Starýho psa .....
A táta to koulí max do 2,5 až 3. Jako druhý auto ( a maj ho naši už řadu let, hnuj je nastupce ) mají 405 kombi TD a to chrochtá taky od spoda a víš jak. Starýho psa .....

to si může pořídit jen blázen... pakliže bude trvat na koncernu tak mu nezbude nic jiného než ten 1.6 rail ...

No a japonec na konec sa tiez rozvasni az niekde za 4000, takze... tiez sa obcas stane ze radim az pri ta-ta-ta-ta 

No, vychazim z toho, ze uz vic jak 20 let neni mezi klapkou (nebo cerpadlem) zadny lanko a ze jenom hamtas na dtto poťák, kterej rika ECU, ze chces kurefsky zrychlit. Ona si to stejne udela po svym, ale pri predjizdeni proste neresim jestli pul, 3/4, nebo plnej, proste na to hamtnu, protoze kazdej patej je zamindrakovanej kokot, kteryho predjet nesmis a kdyz uz se opovazis, tak ti to da sezrat i kdyby mely auta v protismeru skakat do pole.
Jít si koupit jiný auto, ok
Ten yaris prostě člověka nedokázal zarazit člověka do sedačky. Mělo to celkem dlouhý kvalty (takže dvojka /50, ale to jsem ještě neměl změřeno, že o 7 přeměřuje - "vlastnost")
Jde o to, na kterej stupeň a jak je široká silnice

Asi jsem na ně opatrný. Ale u Jardy jsem čekal zase nějakou klasiku, kdy přeskočil při předjíždění tři auta, odrazil se o traktor a dojel před dům po dvou kolech, kde smykem zaparkoval.

Ale jak vidno, tak co virťák to závodník, který stojí na plném plinu, jen co vypadl ráno z postele.

Zase lovíš nějaké dobrodružství?