Proto to taky mají EA 288 a EA 211 vodní IC

Doufám, že si to přečte Vítek, ten se taky pleská od zdi ke zdi jako já. 

Potřebuji jedno auto, které mne bude bavit kočírovat, místo dvou nebo tří a půjde s ním jet někam i normálně se vším co k tomu patří z moderních vymožeností. To mi 40 let starej oldtimer neposkytne. Navíc tyhle specifické vozy mají té tvojí duše a odvolání se na odkaz předchůdců až dost.

Kolega to málem koupil.

Poslední tři týdny jsem se úplně zamýloval do Dodge Challenger a Charger.
Já si nemůžu nikdy nic koupit, páč za měsíc budu zahleděn zase do jiného vozu. 

Já to eko právě řeším tím, že provozuju auto, který už už bylo na cestě na vrakáč... a byla by to myslím relativně škoda. A krom toho litru oleje a benzínu zatím nedostalo novýho vůbec nic. 100% tatrgelový recyklát 

Nejde o vzdalenost, ale charakter provozu... pokud je to hrc prc kolem komina, neustaly rozjezdy, tak to chce maly auto. Pokud je ten provoz plynulej, nemusis porad brzdit a rozjizdet se, tak je to sumak i na kratsi vzdalenosti, i tech 20km co jezdim do prace ja a i kratsi...

Mě na delší cesty felda 1.3 žere snad víc jak oktávka 2.0 mpi a 1.8T, protože to musim furt točit jak magor, aby to aspoň něco dělalo
, jezdim s ní cca za 8 litrů. Jiný je to po městě, to 2.0 a 1.8 žerou jak tanky a felda ukáže svoji přednost.

Ale ten automat je v Praze boží, stačily 4 měsíce abstinence na to, abych si to opět dokázal náležitě vychutnat 

ta rezim na 2valce nema....chvalabohu

ale to asi nebylo k 320hp... Me staci 193 hp, vic bych uz riskovat na tom nechtel, ale kdyby byla spotreba alespon jak u feldy, tak by to byla parada...